JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Eurofins Suomi >> Uutiset >> Eurofins uudistaa näytteiden kuljetuspalveluja

Eurofins uudistaa näytteiden kuljetuspalveluja

Sidebar Image

Kokkolan laboratorio- ja ympäristöpalveluyksikkö uudistaa näytteiden kuljetuspalveluaan 1.4.2017 alkaen. Aloitamme yhteistyön Matkahuollon kanssa ja ensimmäiset näytteiden vastaanottopisteet löytyvät Kalajoen ja Ylivieskan Matkahuolloista. Samalla maakunnissa toiminut taksikuljetuspalvelu päättyy.

Näytteitä voi edelleen toimittaa suoraan laboratorioon osoitteeseen Kemirantie 1 (PL 1100), 67900 Kokkola tai postitse Express Morning 9 - pakettikorteilla. Esipainettuja pakettikortteja löytyy 1.4.2017 saakka nykyisistä näytteenjättöpisteistä. Tämän jälkeen näytteenottovälineitä ja postituskortteja saa tilaamalla osoitteesta foodwaterkokkola@eurofins.fi tai soittamalla 03 230 6500. Lisätietoja kuljetuspalveluista saa myös samasta numerosta.

Aikataulu, Kalajoki & Ylivieska 

Näytteiden kuljetus lähtee arkisin (ti-pe) n. klo 6.00. Toimitathan näytteet vastaanottopisteeseen ma-to välillä, näytteenottopäivän iltaan mennessä, Matkahuollon aukioloaikojen puitteissa. Näytteet saapuvat laboratorioon seuraavana aamuna. Huom! Näytteitä ei voi toimittaa vastaanottopisteisiin perjantaisin.

Jos toimipisteellänne on tarvetta räätälöityihin kuljetuspalveluihin, voitte olla yhteydessä asiakkuusvastaavaamme Aatto Rautioon (AattoRautio@eurofins.fi)