JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Eurofins Suomi >> Uutiset >> Muutos Eurofins Environment Testing Finland divisioonan sähköpostiosoitteissa vuonna 2024.

Eurofins Environment Testing Finland -sähköpostiosoitteet muuttuvat vuoden 2024 aikana

Sidebar Image

sähköposti

Eurofinsilla käynnissä oleva IT-segregaatioprojekti on tullut vaiheeseen, jossa laboratoriot siirtyvät alue- ja divisioonaperusteisesti omille verkkotoimialueilleen ja saavat samalla käyttöönsä uudet verkkotunnukset. Muutos koskee puhtaasti IT-infrastruktuuria eikä siihen liity liiketoiminnan järjestelyitä tai muutoksia palvelussamme. Muutoksen myötä Pohjoismaiden, mukaan lukien Suomen ympäristödivisioonan (Environment Testing Nordics, etn) sähköpostiosoitteet tulevat muuttumaan muotoon etunimi.sukunimi@etn.eurofins.com. Siirtymä toteutetaan vaiheittain toimipiste kerrallaan.

Ensimmäisten toimipisteiden osalta muutosprojekti on jo toteutettu ja loputkin projekteista tullaan viemään läpi vuoden 2024 aikana. Siirtymävaiheessa vanhoihin sähköpostiosoitteisiimme lähetetyt viestit uudelleenohjataan uusiin osoitteisiin. Toivomme asiakkaidemme siirtyvän käyttämään uusia osoitteitamme sitä mukaa, kun toimipisteemme ottavat ne käyttöönsä.

Seuraavat toimipisteet ovat jo ottaneet uudet osoitteet käyttöönsä (lista päivittyy): Lahti ja Jyväskylä (Eurofins Environment Testing Finland Oy); Rovaniemi, Oulu ja Seinäjoki (Eurofins Ahma Oy), Oulu (Eurofins Nab Labs Oy), Sodankylä (Eurofins Labtium Oy).