JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Elintarvikkeet ja rehut >> Elintarvikeanalyysit >> Mikrobiologia

Mikrobiologia

Sidebar Image

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön kattavan valikoiman mikrobiologisia analyysejä elintarvike-, maatalous- ja vesinäytteiden tutkimiselle. Kauttamme asiakas voi tutkituttaa niin laadunvarmistusanalyysit, viranomaisvalvontatutkimukset, omavalvontasuunnitelmien tutkimukset kuin ruokamyrkytystutkimukset. Tarkemmat analyysitiedot, analysointiajat sekä hinnat voit tiedustella myyntitiimiltämme.

  • Aerobiset mikro-organismit
  • Alustava Bacillus cereus
  • Clostridium perfringens
  • Enterobakteerit
  • Escherchia coli
  • Enterokokit
  • Hiivat ja homeet
  • Kampylobakteerit
  • Anaerobit sulfiittia pelkistävät bakteerit (klostridit)
  • Kolimuotoiset bakteerit 37
  • Legionella
  • Listeria, kvalitatiivinen ja kvantitatiivinen
  • Maitohappobakteerit
  • Salmonella (myös pikamenetelmä 1 vrk)
  • Koagulaasipositiiviset stafylokokit ja Staphylococcus aureus
  • Yersiniat
  • Talousveden mikrobiologiset määritykset (myös pseudomonas aeruginosa)