Ajankohtaista >> Uutiset >> 201806 Olemme osa Eurofins Groupia

Olemme osa Eurofins Groupia

Sidebar Image

1.6.2018

Olemme jatkossa osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy myi VTT Expert Services Oy:n Eurofins Scientificille.

Toimintamme jatkuu toistaiseksi VTT Expert Services Oy:nä, yhteystietomme ja Y-tunnuksemme säilyvät ennallaan.

Antamamme tarjoukset ja tekemämme sopimukset ovat edelleen voimassa. Teemme tilatut ja työn alla olevat toimeksiannot sopimusten mukaisesti valmiiksi.

Tarjoamme tuttuja asiantuntijapalveluita,​ sertifiointi- ja tuotehyväksyntäpalveluita, testaus- ja tarkastuspalveluita sekä kalibrointipalveluita. Saatte palvelumme samoilta yhteyshenkilöiltä.

Myös kaikki akkreditoinnit ja ulkoiset valtuutukset säilyivät yrityskaupassa.

Tarjoamme palveluita edelleen samoissa toimipisteissä Espoon Otaniemessä, Tampereella ja Vihdissä.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista aina erikseen.

Eurofins Group

Kansainvälinen Eurofins Group ​tarjoaa testaus-, sertifiointi- ja asiantuntijapalveluita. Eurofins toimii yli 400 laboratorion ja 35 000 asiantuntijan voimin 44 maassa.

Suomessa Eurofins tarjoaa laboratorio- ja asiantuntijapalveluja elintarvike-, maatalous- ja ympäristösektorilla.

Stephane BARRAU, Global Product Testing -ryhmän vastaava johtaja, Eurofins Group: ”Toivotamme VTT Expert Servicesin tervetulleeksi Eurofins Groupiin. VTT Expert Services on johtava testaus ja sertifiointipalvelujen tarjoaja Suomessa. Kaupan myötä Eurofinsin tarjoama palveluvalikoima laajenee merkittävästi. Samalla VTT Expert Servicesin asiakkaiden saataville tulee koko Eurofinsin palveluvalikoima ympäri maailmaa. Eurofinsin tavoitteena on edistää liiketoiminnan kasvua ja kehittää toimintaa investoimalla valmiuksiin ja henkilöstöön pitkällä tähtäimellä."

Uutisen julkaisi 1.6.2018 VTT Expert Services, joka on nyt uudelta nimeltään Eurofins Expert Services ja osa Eurofins Groupia.