Ajankohtaista >> Uutiset >> 202001 Vahvistusta Otaniemen paloturvallisuuden ja sammutushallin tiimiin

Vahvistusta Otaniemen paloturvallisuuden ja sammutushallin tiimiin

Sidebar Image

Peter Grönberg Ville Heikura Kimmo Kaukanen

Peter Grönberg aloitti 1.1.2020 tiimissä vanhempana asiantuntijana. Peterillä on vahva kokemus vaativista asiantuntijatehtävistä. Hän on viimeksi toiminut poikkeuksellisen vaativan vaatimusluokan palosuunnittelijana, projektipäällikkönä ja tiiminvetäjänä. Häneltä löytyy myös tausta VTT Expert Serviceltä kahdeksan vuoden takaa. Uudessa tehtävässään Peter toimii pääasiassa asiantuntijana ja toiminnan kehittäjänä paloturvallisuuteen ja sammutushalliin liittyen.

Ville Heikura aloitti 1.1.2020 tiimissä projektipäällikkönä. Villellä on kokemusta ja vahvaa näyttöä rakennusten paloturvallisuussuunnittelusta, palotestausprojektien hallinnasta ja toteutuksesta. Hän on viimeksi toiminut paloteknisenä suunnittelijana. Häneltä löytyy myös tausta VTT Expert Serviceltä parin vuoden takaa. Uudessa tehtävässään Ville toimii pääasiassa projektinhallinnassa paloturvallisuuteen ja sammutushalliin liittyen.

Kimmo Kaukanen aloitti 1.1.2020 tiimissä asiakkuuspäällikkönä. Kimmolla on vahva tausta paloturvallisuudesta ja paloturvallisuusjärjestelmistä sekä asiantuntijana että projektipäällikkönä. Kimmo toimii jatkossa asiakasrajapinnassa vastaten sammutushallin, savun hallinnan tuotteiden ja järjestelmien sekä piipputestauksen myynnistä.

Sammutusjärjestelmien, savunpoiston ja piippujen testaus kuuluvat Eurofins Expert Services Oy:n rakennusteollisuus-liiketoimintayksikköön.