Sertifiointi ja tuotehyväksyntä >> Johtamisjärjestelmäsertifiointi >> IATF 16949 Johtamisjärjestelmän sertifiointi

IATF 16949 Johtamisjärjestelmän sertifiointi

Sidebar Image

Hyvän ja kestävän asiakassuhteen luominen ja säilyttäminen on ensiarvoisen tärkeää. Asiakasvaatimukset nousevat ja hintakilpailu on haasteellista.

Näiden kovassa puristuksessa yrityksen menestystekijöiden identifiointi sekä niiden jatkuva kehittäminen nousevat arvoonsa.
Ajoneuvoteollisuuden toimijoilla isossa roolissa ovat mm. toimitusvarmuuden säilyttäminen, tuotelaadun hallinta sekä kustannusten pitäminen kurissa. Näiden tavoitteiden hallinta edellyttää systemaattista johtamista, selkeitä strategioita sekä tietysti maailmanluokan prosessien hallintaa.

Päästäkseen eturivin komponenttitoimittajaksi ajoneuvoteollisuuteen tulee yrityksellä olla toimiva laatujärjestelmä. Jos laatujärjestelmä on sertifioitu, helpottaa se kaupankäyntiä ja takaa sen, että laatujärjestelmä täyttää ISO 9001 -standardin vaatimukset.

Usein ajoneuvoteollisuuden vaatimustaso menee vielä korkeammalle, jolloin sovelletaan IATF 16949 -standardia, joka on ajoneuvoteollisuudelle​ muokattu standardi. Standardin keskeisiä konsepteja ovat: mm. CPk, SPC, FMEA, PPAP, APQP, MSA jne. Täyttämällä IATF 16949 -standardin vaatimukset nousee yritys toimittajien eturiviin. Sertifioituna ja täyttämällä IATF 16949 -standardin vaatimukset yritys kykenee osoittamaan asiakkaalleen toimintansa laaduntuottokyvyn ja prosessiensa kyvykkyyden ja vaihteluvälin yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi.

Hanki Eurofins Expert Services Oy:ltä IATF16949 sertifiointi. Meillä on kokenut arvioijien joukko, jotka auttavat yritystänne johtamisjärjestelmän sertifiointiin liittyvissä asioissa ja vievät teidät eturivin toimijoiden joukkoon.​

Hae johtamisjärjestelmäsertifiointia.