Palvelut >> Testaus ja tarkastus >> Elektroniikka

Elektroniikan testaus

Sidebar Image

​​

Pitkäaikainen kokemukseksemme ja monipuoliset testausvalmiutemme tarjoavat ratkaisuja uuden tuotteen testaussuunnitteluun sekä räätälöityyn tai standardien mukaiseen testaukseen.

Valmiin tuotteen testauksia varten testauslaboratoriomme on akkreditoitu ja sen pätevyysalueeseen kuuluvat kattavasti eri standardien mukaiset testausmenetelmät.

Testauksen asiantuntijapalvelut

Autamme asiakkaitamme jo tuotekehitysvaiheessa ja yhdessä selvitämme, millaisia rasituksia tuote joutuu kokemaan elinkaarensa aikana.

  • Ympäristöolosuhderasitusten määrittely
  • Testausvaatimusten määrittely
  • Testausohjelmien suunnittelu
  • Testiympäristön suunnittelu ja kiinnitysten suunnittelu
  • Tuotteen mekaniikkasuunnittelun tuki

Ympäristötestaus

Tuotteeseen kohdistuu sen toimintaympäristössä sekä kuljetuksen ja varastoinnin aikana ilmastollisia sekä mekaanisia rasituksia. Niiden vaikutuksia tuotteeseen ja sen pakkaukseen voidaan arvioida erilaisilla lämpö-, kosteus- ja korroosiotesteillä sekä tärinä- ja iskutesteillä.

Lue lisää ympäristötestauksesta

Tiiveystestaus

Koteloinnin tiiviysluokka (IP-luokka) varmennetaan vesi- ja pölytesteillä sekä vierasainesuojauksen osalta puikkotesteillä. Vesisuojausominaisuuksia voidaan testata myös NEMA:n tai UL:n vaatimusten mukaisesti.

Lue lisää tiiveystestauksesta

Pakkaustestaus

Pitkäaikainen kokemukseksemme ja monipuoliset testausvalmiutemme tarjoavat ratkaisuja erilaisiin kuljetusolosuhteisiin ja tuotteen pakkaussuunnitteluun. Pakkaustestauksia varten testauslaboratoriomme on akkreditoitu ja sen pätevyysalueeseen kuuluvat kattavasti eri standardien mukaiset testausmenetelmät.

Teemme mm. pakkausten tärinä- ja iskutestausta sekä tiiveystestausta.

Lue lisää pakkaustestauksesta