ExpertServices >> Työpaikat >> Asiantuntija, aktiivisen palontorjunnan testaus

Asiantuntija, aktiivisen palontorjunnan testaus

Sidebar Image

Etsimme asiantuntijaa aktiivisen palontorjunnan testaukseen Espoon Otaniemeen.

Tarjoamme asiakkaillemme aktiivisen palontorjunnan laitteiden ja järjestelmien palotestistandardien mukaista palotestausta isossa palotestihallissamme. Lisäksi palvelutarjontamme sisältää erilaisia räätälöityjä palotestauksia ja näytöksiä sekä yksittäisten komponenttien mekaanista testausta.

Asiakkaitamme ovat pääosin sammutusjärjestelmien valmistajat, joista valtaosa on erikoistunut vesisumusammutusjärjestelmiin.

Tehtävät

Asiantuntijan tehtäviin kuuluvat mm.

  • Yhdessä asiakkaiden kanssa palotestiprojektien suunnittelu
  • Palokokeiden toteutukseen osallistuminen ja koeasennusten valvonta sekä ohjaus
  • Paloteknisten mittausten hallinta ja ymmärrys
  • Palotestien dokumentointi ja raportointi

Päivittäisessä työssä toimit osana aktiivisen palontorjunnan tiimia yhdessä projekteihin osallistuvien ammattilaisten kanssa. Osaamisen karttuessa projektien kokonaisvaltainen hallinnointi sekä erilaiset asiantuntijatyöt ovat päätehtäviäsi. Osallistut myös projektien myyntityöhön.

Työpiste sijaitsee Espoon Otaniemessä, Kivimiehentie 4:ssä.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta AMK-insinöörin/DI:n tutkintoa tai muuta vastaavaa teknisen alan koulutusta. Emme edellytä aiempaa kokemusta paloalasta.
Tehtävässä menestyminen edellyttä hyvää teknistä osaamista ja halua työskennellä sekä toimistoympäristössä että suojavarusteilla nokisessa hallityöympäristössä. Tehtävässä tarvitaan kehittämismyönteistä työskentelytapaa, hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja ja kykyä toimia paineen alla.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä nopeatempoisessa asiakastyössä. Työssä pääset tekemään monipuolisesti aina asiakaskontaktoinnista hyvin käytännönläheisiin tehtäviin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Hae nyt

Lisätietoja kehityspäällikkö Mika Hannuksela, puh. 040 1524495, MikaHannuksela@eurofins.fi. Hakemukset liitteineen sähköpostilla MikaHannuksela@eurofins.fi ennen 28.2.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Odotamme hakemustasi, tervetuloa joukkoon!

Tietoa Eurofinsistä

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä.

Eurofins Group on globaali yli 650 laboratorion verkosto 45:ssä maassa. Eurofinsin vuosittainen liikevaihto on yli 4 miljardia euroa. Meitä työskentelee yhteensä yli 40 000 ihmistä eripuolilla maailmaa.Eurofins on yksi suurimmista testaus, tarkastus ja sertifiointitoimialan palvelutarjoajista. Tavoitteemme on varmistaa, että ihmiset voivat luottaa käyttämiensä tuoteiden turvallisuuteen.