ExpertServices >> Työpaikat >> Asiantuntija lääkinnällisten laitteiden ilmoitettuun laitokseen (Pääarvioija, IVD, 2 paikkaa)

Asiantuntija lääkinnällisten laitteiden ilmoitettuun laitokseen (Pääarvioija, IVD, 2 paikkaa)

Sidebar Image

Uuden Eurooppalaisen IVD-asetuksen myötä panostamme IVD ilmoitettuun laitokseen ja kasvatamme toimintaamme. Haussa on viisi pääarvioijan paikkaa päteville osaajille. Katso, vinkkaa, hae ja tule osaksi loistavaa joukkoamme!

Haemme Tampereelle henkilöä, jolla on työkokemusta in vitro -diagnostiikkaan tarkoitetuista lääkinnällisistä laitteista sekä edellytykset perehtyä pääarvioijaksi.

Toimimme Valviran nimeämänä ilmoitettuna laitoksena EU:n in vitro -diagnostiikkaan tarkoitettuja lääkinnällisiä laitteita sekä lääkinnällisiä laitteita koskevien direktiivien (IVDD ja MDD) puitteissa. Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu terveydenhuollon tuotteiden palvelukokonaisuudesta vastaavaan tiimiin. Toimipaikka on Tampere, muutto ei ole välttämätöntä. Toimeksiantoja ilmoitetulla laitoksella on ympäri maailmaa.

Vastuut

Pääarvioijan pääasiallinen tehtävä on lääkinnällisten laitteiden ja laadunhallintajärjestelmien vaatimustenmukaisuuden arviointi liittyen IVD-tuotteiden CE-merkintään ja markkinoille saattamiseen. Teknisten tiedostojen arviointi suoritetaan toimistotyönä, laatujärjestelmien arviointi edellyttää matkustamista.

Pääarvioija vastaa toimeksiantojen vaatimustenmukaisuuden arvioinnista, kouluttaa muita tiimiläisiä ja tarvittaessa ulkopuolisia asiantuntijoita. Pääarvioija tekee esityksen ilmoitetun laitoksen päätöksentekijälle tuotteen / valmistajan hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Hakijalta odotamme

Tehtävään valittavalta edellytetään työkokemusta in vitro -diagnostiikkaan tarkoitettujen laitteiden parista; esimerkiksi niiden loppukäytöstä laboratoriossa, tuotannosta, tuotekehityksestä, kliinisistä suorituskyvynarvioinneista, mittausmenetelmän validoinneista, laadunhallinnasta ja/tai viranomaisvaatimuksista. Kliinisen validiteetin arviointiin liittyvä tietämys, laaja tietämys tuotteissa käytettävistä teknologioista tai niihin liittyvistä tieteellisistä näkökohdista sopivat myös työkokemukseksi.

Sopiva koulutus tehtävään on soveltuvan alueen ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi biokemiasta, kemiasta, mikrobiologiasta, virologiasta, patologiasta tai genetiikasta.

Odotamme kykyä itsenäiseen, objektiiviseen ja tulokselliseen työhön. Tehtävässä on eduksi hyvä kirjallinen ulosanti. Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot edesauttavat toimimista tehtävässä sekä asiakkaiden kanssa tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Tehtävään valittavalta vaaditaan sujuvaa englanninkielen taitoa.

Tarjoamme

Uusien eurooppalaisten lääkinnällisiä laitteita koskevan lainsäädännön päivittyessä tarjoamme sinulle näköalapaikan alan teollisuuteen sekä mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät sekä kilpailukykyiset edut. Meillä voit olla mukana kehittämässä omaa toimintaamme ja päästä mukaan loistavaan ja nopeasti kasvavaan tiimiimme.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Hae nyt!

Lisätietoja tehtävästä antavat ilmoitetun laitoksen vastuuhenkilö Mikko Soikkeli puh. 040 702 1215 sekä kehittämispäällikkö Aliisa Siljander puh. 040 523 8639.

Toteutamme haun yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää 17.2. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen Experiksen sivuilla löytyvän hakuilmoituksen kautta https://www.experis.fi/fin/etsi_tyopaikkoja/tyo/d7e14c32-eff3-4929-98a1-91ae2ae5d236/paaarvioija-ivd--tampere/

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, p. 040 674 3150 tai mikko.keskinen@fi.experis.com

Tietoa Eurofinsistä

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä.

Eurofins Group on globaali yli 650 laboratorion verkosto 45:ssä maassa. Eurofinsin vuosittainen liikevaihto on yli 4 miljardia euroa. Meitä työskentelee yhteensä yli 40 000 ihmistä eripuolilla maailmaa.Eurofins on yksi suurimmista testaus, tarkastus ja sertifiointitoimialan palvelutarjoajista. Tavoitteemme on varmistaa, että ihmiset voivat luottaa käyttämiensä tuoteiden turvallisuuteen.