ExpertServices >> Työpaikat >> Asiantuntija sammutusjärjestelmien testauksen projektinhallintaan

Asiantuntija sammutusjärjestelmien testauksen projektinhallintaan

Sidebar Image

Haemme Espooseen Otaniemeen soveltuvan korkeakoulutuksen ja teknisen projektinhallinnan osaamista omaavaa henkilöä.

Työnkuvaus

Työtehtäväsi tulevat sisältämään testausprojektin suunnittelua ja läpivientiä, testausten johtamista, koejärjestelyiden suunnittelua yhdessä asiantuntijoidemme ja asiakkaiden kanssa, palotestien havainnointia, tulosten käsittelyä ja arviointia, raportointia sekä asiakastyötä. Työtä tehdään yhdessä sekä asiakkaiden että omien asiantuntijoidemme ja testaajiemme kanssa. Työ on nopeatempoista. Tarjoamme siis haastavaa ja monipuolista työtehtäväkokonaisuutta testauksen alueelta. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.

Ketä etsimme?

Työkokemus vastaavista tehtävistä ja asiantuntemus katsotaan eduksi. Myös paloturvallisuusalan ja sammutusjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Hyvä englannin kielen taito on välttämätön työn hoitamisen kannalta. Eduksi katsotaan myös kokemus koemenetelmistä, kokemus projektinhallinnan työkalujen käytöstä ja kokemus asiakastyöstä.

Hae nyt!

Lisätietoa voit kysyä Business Development Manager Ville Matveiselta, VilleMatveinen@eurofins.fi, puh. 040 687 6431. Lähetä hakemuksesi sähköpostilla VilleMatveinen@eurofins.fi viimeistään 30.11.

Lisätietoa sammutusjärjestelmien testauksesta: https://www.eurofins.fi/expertservices/palvelut/testaus-ja-tarkastus/sammutusjaerjestelmien-testaus/


Tietoa Eurofinsista

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä.

Eurofins Scientific Group on globaali yli 800 laboratorion verkosto 47:ssä maassa. Koko ryhmän vuosittainen liikevaihto on yli 4 miljardia euroa. Meitä työskentelee yhteensä yli 45 000 ihmistä eripuolilla maailmaa. Eurofins on yksi suurimmista testaus-, tarkastus- ja sertifiointitoimialan palvelun tarjoajista. Tavoitteemme on varmistaa, että ihmiset voivat luottaa käyttämiensä tuotteiden turvallisuuteen.