ExpertServices >> Työpaikat >> Geneetikko lääkinnällisten laitteiden ilmoitettuun laitokseen (Pääarvioija, IVD)

Geneetikko lääkinnällisten laitteiden ilmoitettuun laitokseen (Pääarvioija, IVD)

Sidebar Image

Uuden Eurooppalaisen IVD-asetuksen myötä panostamme IVD ilmoitettuun laitokseen ja kasvatamme toimintaamme. Haussa on viisi pääarvioijan paikkaa päteville osaajille. Katso, vinkkaa, hae ja tule osaksi loistavaa joukkoamme!

Haemme Tampereelle geneetikkoa, jolla on työkokemusta in vitro -diagnostiikkaan tarkoitetuista lääkinnällisistä laitteista sekä edellytykset perehtyä pääarvioijaksi.

Toimimme Valviran nimeämänä ilmoitettuna laitoksena EU:n in vitro -diagnostiikkaan tarkoitettuja lääkinnällisiä laitteita sekä lääkinnällisiä laitteita koskevien direktiivien (IVDD ja MDD) puitteissa. Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu terveydenhuollon tuotteiden palvelukokonaisuuden IVD-tiimiin. Toimipaikka on Tampere, muutto ei ole välttämätöntä. Toimeksiantoja ilmoitetulla laitoksella on ympäri maailmaa.

Vastuut

Pääarvioijan pääasiallinen tehtävä on lääkinnällisten laitteiden ja laadunhallintajärjestelmien vaatimustenmukaisuuden arviointi liittyen IVD-tuotteiden CE-merkintään ja markkinoille saattamiseen. Teknisten tiedostojen arviointi suoritetaan toimistotyönä, laatujärjestelmien arviointi edellyttää matkustamista.

Pääarvioija vastaa toimeksiantojen vaatimustenmukaisuuden arvioinnista, kouluttaa muita tiimiläisiä ja tarvittaessa ulkopuolisia asiantuntijoita. Pääarvioija tekee esityksen ilmoitetun laitoksen päätöksentekijälle tuotteen / valmistajan hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Hakijalta odotamme

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuva tutkinto genetiikan tai molekyylibiologian alalta sekä työkokemusta kliinisestä genetiikasta. Työkokemus IVD-teollisuudessa on eduksi, mutta ei ole edellytys. Tietämys tai kokemus IVD-laitteiden loppukäytöstä laboratoriossa, tuotannosta, tuotekehityksestä, kliinisistä suorituskyvyn arvioinneista, mittausmenetelmän validoinneista, laadunhallinnasta ja/tai viranomaisvaatimuksista on eduksi. Pätevöityminen sairaalageneetikoksi tai sairaalamolekyylibiologksi sekä kokemus kliinisestä laboratoriotyöstä on vahva etu tehtävään valittaessa.

Odotamme kykyä itsenäiseen, objektiiviseen ja tulokselliseen työhön. Tehtävässä on eduksi hyvä kirjallinen ulosanti. Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot edesauttavat toimimista tehtävässä sekä asiakkaiden kanssa tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Tehtävään valittavalta vaaditaan sujuvaa englanninkielen taitoa.

Tarjoamme

Uusien eurooppalaisten lääkinnällisiä laitteita koskevan lainsäädännön päivittyessä tarjoamme sinulle näköalapaikan alan teollisuuteen sekä mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät. Meillä voit olla mukana kehittämässä omaa toimintaamme ja päästä mukaan loistavaan ja nopeasti kasvavaan tiimiimme.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Hae nyt!

Lisätietoja tehtävästä antavat ilmoitetun laitoksen vastuuhenkilö Mikko Soikkeli puh. 040 702 1215 sekä kehittämispäällikkö Aliisa Siljander puh. 040 523 8639. Pyydämme lähettämään hakemukset osoitteeseen MikkoSoikkeli@eurofins.fi 17.2.2019 mennessä.

Odotamme tapaamistasi!

Tietoa Eurofinsistä

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä.

Eurofins Group on globaali yli 650 laboratorion verkosto 45:ssä maassa. Eurofinsin vuosittainen liikevaihto on yli 4 miljardia euroa. Meitä työskentelee yhteensä yli 40 000 ihmistä eripuolilla maailmaa.Eurofins on yksi suurimmista testaus, tarkastus ja sertifiointitoimialan palvelutarjoajista. Tavoitteemme on varmistaa, että ihmiset voivat luottaa käyttämiensä tuoteiden turvallisuuteen.