ExpertServices >> Työpaikat >> Logistiikan osaaja näytteiden vastaanottoon

Logistiikan osaaja näytteiden vastaanottoon

Sidebar Image

Etsimme logistiikan osaajaa näytteiden vastaanottoon Espoon Otaniemeen. Tehtävänäsi on hoitaa testauslaboratorion näytteiden vastaanottoa, varastointia ja logistiikkaa.

Sinulla on ammatillinen perustutkinto tai kokemusta logistiikan ja varastonhallinnan alalta. Työskentelet yhdessä muun vastaanottotiimin, eri laboratorioidemme sekä asiakkaiden kanssa. Odotamme huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja tietotekniikan perustaitoja. Kokemus trukin ja nostimien käytöstä katsotaan eduksi. Suomen kielen lisäksi joudut aika-ajoin käyttämään englannin kieltä.

Työ on kokopäiväinen kuuden kuukauden määräaikainen toimi. Aloituspäivä sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi osoitteella MattiLanu@eurofins.fi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.1.2019. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Eurofins Expert Services Oy

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä. Eurofins Scientific Group on globaali yli 650 laboratorion verkosto 45:ssä maassa. Koko ryhmän vuosittainen liikevaihto on yli 4 miljardia euroa. Meitä työskentelee yhteensä yli 40 000 ihmistä eripuolilla maailmaa.Eurofins on yksi suurimmista testaus, tarkastus ja sertifiointitoimialan palvelutarjoajista. Tavoitteemme on varmistaa, että ihmiset voivat luottaa käyttämiensä tuoteiden turvallisuuteen. Lue meistä lisää eurofins.fi/expertservices.