ExpertServices >> Työpaikat >> Puurakenteiden asiantuntija

Puurakenteiden asiantuntija

Sidebar Image

Etsimme Espoon Otaniemeen asiantuntijaa hoitamaan puurakenteiden testaus- ja asiantuntijatoimeksiantoja.

Tarjoamme asiakkaillemme rakenteellisten puutuotteiden, puurakenteiden kiinnittimien ja puurakennekomponenttien mekaanisten ominaisuuksien testausta ja asiantuntijapalveluja tuotekehitystä ja tuotehyväksyntää varten.

Asiakkaitamme ovat lähinnä globaalisti toimiva mekaaninen puujalostusteollisuus ja Euroopan markkinoille rakennustuotteita valmistavat ja maahantuovat yritykset.

Tehtävät

Asiantuntijan tehtävänä on neuvotella asiakkaiden kanssa toimeksiantojen sisällöstä, ohjeistaa ja valvoa testausten suorittamista, analysoida testien tuloksia ja laatia testausselosteita. Hän tekee myös laskennallisia asiantuntijaselvityksiä puutuotteiden rakenteellisista ominaisuuksista ja puurakenteiden mitoitusperusteista. Asiantuntija laatii testaukseen, laskennallisiin tarkasteluihin sekä tehtaalla tai rakennuspaikalla tekemiinsä tarkastuksiin perustuvia asiantuntijalausuntoja mm. tuotehyväksyntöjä varten. Raportit laaditaan pääosin englanninkielisinä.

Asiantuntija seuraa alan kehitystä ja tarvittaessa osallistuu alan standardien, viranomaismääräysten ja toimialan ohjeiden kommentointiin ja laadintaan. Päivittäisessä työssä toimitaan yhteistyössä tiimin muiden jäsenten, asiakkaiden ja alan sidosryhmien kanssa.

Työpiste sijaitsee Espoon Otaniemessä, Kemistintie 3:ssä.

Odotamme sinulta

Odotamme, että Sinulla on talonrakennustekniikan diplomi-insinöörin tai rakennusinsinöörin tutkinto ja kokemusta puurakenteiden suunnittelusta. Opintosi ja työkokemuksesi osoittavat vahvaa rakennetekniikan osaamista. Voit olla myös valmistumisvaiheessa oleva puurakenteisiin syventynyt rakennetekniikan opiskelija.

Työ edellyttää hyvää kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, yhteistyökykyä ja halua toimia ryhmässä. Haluat oppia uutta ja olla kehittämässä toimintaamme.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä aktiivisessa asiakastyössä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Hae nyt

Lisätietoja kehityspäällikkö Ari Kevarinmältä, puh. 040 5618524, AriKevarinmaki@eurofins.fi tai johtava asiantuntija Jouni Hakkaraiselta, puh. 050 5989611, JouniHakkarainen@eurofins.fi. Hakemukset liitteineen sähköpostilla AriKevarinmaki@eurofins.fi ennen 18.2.2019. Valinnat haastatteluun tehdään hakuajan loputtua.

Odotamme hakemustasi.

Tietoa Eurofinsistä

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä.

Eurofins Group on globaali yli 650 laboratorion verkosto 45:ssä maassa. Eurofinsin vuosittainen liikevaihto on yli 4 miljardia euroa. Meitä työskentelee yhteensä yli 40 000 ihmistä eripuolilla maailmaa. Eurofins on yksi suurimmista testaus, tarkastus ja sertifiointitoimialan palvelutarjoajista. Tavoitteemme on varmistaa, että ihmiset voivat luottaa käyttämiensä tuoteiden turvallisuuteen.