ExpertServices >> Työpaikat >> Senior IT Developer

Senior IT Developer

Sidebar Image

Haemme Eurofins Expert Servicesille Espoon Otaniemeen IT-tiimiimme Senior IT Developeria kehittämään ja luomaan kasvavan yrityksemme järjestelmiä.

Työnkuvaus

Toimimme asiantuntija-, testaus- ja sertifiointipalveluiden toimialalla. Kehitämme jatkuvasti omia IT-järjestelmiä kaupallisten järjestelmien lisäksi. Kasvavien tarpeidemme tueksi etsimme nyt tiimiimme kehittäjää, jolla on kokemusta uusien järjestelmien käyttöönotosta ja luomisesta sekä olemassa olevien järjestelmien kehittämisestä.

Toimen pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat olemassa olevien järjestelmien kehittäminen, uusien järjestelmien luonti ja käyttöönotto sekä IT-projektien toteutus. Käytämme omaa toiminnanohjausjärjestelmää, jonka kehitysvastuu siirtyy hakemallemme henkilölle. Lisäksi olemme ottamassa käyttöön nykyaikaisia BI-sovelluksia, joiden kehitysvastuu kuuluu hakemallemme henkilölle. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.

Ketä etsimme?

Olet etsimämme työntekijä, jos sinulla on kokemusta järjestelmäkehityksestä ja pystyt luomaan järjestelmiä itsenäisesti. Ymmärrät liiketalouden prosesseja, prosessikaavioita ja olet ollut aikaisemmin tekemisissä toiminnanohjausjärjestelmien kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja etujen lisäksi kiinnostavan ja itsenäisen työn loistotiimissä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Yrityksemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä, mm. aivan Otaniemen metropysäkin vieressä.

Hae nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Palomäki, puh. 040 56 17 517 kello 8-16 välisenä aikana. Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 22.9.2019 mennessä osoitteeseen Harripalomaki@eurofins.fi. (Huomaathan, että etu- ja sukunimen välissä ei ole pistettä). Aloitamme haastattelut heti tehtävään sopivien hakijoiden osalta ja tulemme täyttämään paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Tietoa Eurofinsista

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä.

Eurofins Scientific Group on globaali yli 800 laboratorion verkosto 47:ssä maassa. Koko ryhmän vuosittainen liikevaihto on yli 4 miljardia euroa. Meitä työskentelee yhteensä yli 45 000 ihmistä eripuolilla maailmaa. Eurofins on yksi suurimmista testaus-, tarkastus- ja sertifiointitoimialan palvelun tarjoajista. Tavoitteemme on varmistaa, että ihmiset voivat luottaa käyttämiensä tuotteiden turvallisuuteen.