ExpertServices >> Työpaikat >> Sisäilmakemian asiantuntija

Sisäilmakemian asiantuntija

Sidebar Image

Haemme sisäilmakemiaan erikoistunutta asiantuntijaa Espoon Otaniemeen.

Työnkuvaus

Työtehtävä sisältää rakennusten sisäilman kemiallisen laadun ja rakennuksissa käytettyjen rakennusmateriaalien emissioiden selvittämistä ja niiden kelpoisuuden arviointia. Työ koostuu pääasiassa rakennusten sisäilmaongelmien selvittämiseen liittyvien projektien suunnittelusta ja läpiviennistä, kenttätöiden johtamisesta, testaustulosten tulkinnasta sekä raportoinnista asiakkaillemme yhdessä rakennus- ja ilmavaihtotekniikan asiantuntijoidemme kanssa. Työssäsi voit hyödyntää oman kemiantekniikan testauslaboratoriomme fasiliteetteja sekä pitkältä ajalta kerättyä sisäilmakemian tietokantaa. Testauslaboratoriossamme tehdään mm. M1-testausta ja useat testausmenetelmämme ovat akkreditoituja (testauslaboratorio T001, FINAS akkreditointi). Työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.

Ketä etsimme?

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, mielellään kemiasta. Työkokemus vastaavista tehtävistä sekä RTA-koulutus katsotaan eduksi. Työhön liittyy paljon asiakastyötä, joten olet sosiaalinen ja myyntihenkinen.

Hae nyt!

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut sekä kasvavan yrityksen uramahdollisuudet. Lisätietoja antaa Business Development Manager Marja Tuominen, puh. 040 829 4568. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostilla MarjaTuominen@eurofins.fi viimeistään 25.9.

Lisätietoa sisäilmaselvityksistämme:
https://www.eurofins.fi/expertservices/palvelut/asiantuntijapalvelut/rakennusten-toimivuus/sisaeilmaselvitykset/

Tietoa Eurofinsista

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä.

Eurofins Scientific Group on globaali yli 800 laboratorion verkosto 47:ssä maassa. Koko ryhmän vuosittainen liikevaihto on yli 4 miljardia euroa. Meitä työskentelee yhteensä yli 45 000 ihmistä eripuolilla maailmaa. Eurofins on yksi suurimmista testaus-, tarkastus- ja sertifiointitoimialan palvelun tarjoajista. Tavoitteemme on varmistaa, että ihmiset voivat luottaa käyttämiensä tuotteiden turvallisuuteen.