ExpertServices >> Työpaikat >> Uratarinat

Uratarinat

Sidebar Image

Työntekijämme kertovat​ millaista meillä on työskennellä.​

Jami Heinonen
Tuotepäällikkö, elektroniikan testaus

Jami Heinosella oli takanaan yli 20 vuoden kokemus erilaisista tuotekehitysprojekteista, kun hän haki meille.

”Minuun on tehnyt vaikutuksen ensimmäisenä kaikkien työntekijöiden vahva ammattitaito ja halu​ palvella asiakasta. Eurofins Expert Servicesin toimintata​vat ja mallit ovat joustavia ja asiakaslähtöisiä. Nykyisessä tuotepäällikön roolissa pääsen osallistumaan päivittäiseen tekemiseen aivan konkreettisella tavalla. Osallistun sekä testien suunnitteluun että tekemiseen ja myös niiden kehittämiseen. Voin hyödyntää aikaisemmin hankittua tietotaitoani mahdollisimman monipuolisesti.”

​Kimmo Kaukanen
Tuotepäällikkö, palotestaus

​"Myyn ja kehitän paloturvallisuuteen liittyviä testauspalveluja, ohjaan palvelujen toteutusta sekä toimin kansainvälisissä asiantuntijatehtävissä standardoinnin parissa.Tekemiemme testien avulla asiakkaamme pystyvät määrittämään tuotteidensa suorituskykyä tai vaatimuksenmukaisuutta."

"Palkitsevinta työssäni on uusien testiratkaisujen löytäminen, nähdä asiakkaidemme testattujen tuotteiden menestys markkinoilla sekä tehdä työtä, jolla on merkitys paloturvallisuuden parantamisessa." 

Aliisa Siljander
Tuotepäällikkö, ​terveydenhuollon tuotteet

"Eurofins Expert Services Oy:llä olen päässyt monipuolisesti hyödyntämään koulutustani biomateriaalitekniikan diplomi-insinöörinä ja kokemustani mielenkiintoisessa asiakastyössä lääkinnällisten laitteiden parissa. Asiantuntemuksen laajentuessa olen saanut myös lisää vastuuta asiakasprosessista. Alallamme tapahtuu paljon muutoksia koko ajan ja Eurofins Expert Services Oy:llä hienoa on ollut kollegoiden kokemus ja tuki asiantuntijatyössä. Tehtävässäni saan tehdä tiivistä asiakastyötä ja olla mukana seuraamassa aitiopaikalta alan kehittymistä.​"

Juha Kokkonen
Senior Expert, vauriot ja tuoteturvallisuus

"Toimin erityisasiantuntijana Eurofins Expert Services Oy:n vauriot ja tuoteturvallisuus -liiketoiminta-alueella. Substanssiosaamiseni on kemiallinen analytiikka. Tyypillisesti teen esimerkiksi ongelmanratkaisutyyppistä analytiikkaa, jossa asiakkaan tuotteessa / prosessissa löytyy joitain vierasaineita (esim. sakkaa, virhehajuja jne.), joiden koostumus täytyy selvittää. Lisäksi teen mm. elintarvikepakkausten tuoteturvallisuuteen ja viranomaisrekisteröinteihin liittyvää analytiikkaa sekä menetelmänkehitystä asiakkaan tarpeisiin."