Eurofins Suomi >> Työpaikkana

Eurofins työpaikkana

Sidebar Image

Eurofins Scientific Finland Oy on kansainvälisen Eurofins Scientific -laboratoriokonsernin suomalainen tytäryhtiö. Analyysivalikoimamme kattaa yli 130 000 analyysimenetelmää aitouden, alkuperän, turvallisuuden, toistettavuuden, koostumuksen ja puhtauden testaamiseen. Konsernin laboratorioverkostoon kuuluu yli 375 laboratoriota 41:ssä eri maassa työllistäen yli 30,000 henkeä.

Avoimet työpaikat  

Eurofins Suomessa

Konsernin suomalaisen tytäryhtiön Eurofins Scientific Finland Oy:n toimialaan kuuluvat bioanalytiikan laboratorio- ja asiantuntijapalvelut elintarvike-, maatalous-, energia- ja ympäristösektorilla.

Olemme itsenäinen ja riippumaton kaupallinen laboratorio, ja tavoitteenamme on olla markkinajohtaja omalla toimialueellamme Suomessa. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, analyysipalveluiden luotettavuuteen ja laatuun, henkilöstömme korkeaan ammattitaitoon sekä analyysipalvelukonseptimme jatkuvaan kehittämiseen.
Eurofins työllistää tällä hetkellä noin 80 työntekijää Suomessa eri henkilöstöryhmissä: kemistit, mikrobiologit, laborantit, analyysipalvelupäälliköt sekä IT, myynti, osto ja logistiikka muodostavat tiiviin osaamisketjun. Työntekijämme ovat tärkein voimavara pyrkimyksissä varmistaa analyysitulokset asiakkaalle nopeasti ja luotettavasti.

Mitä Eurofins voi tarjota sinulle?

Eurofinsillä sinulla on mahdollisuus työskennellä johtavassa kansainvälisessä yrityksessä, jolla on euroopassa laaja laboratorioverkosto, korkea erikoisosaamistaso sekä eri osaamiskeskustemme tarjoama tietotaito.

Alla olevan linkin kautta löydät tietoa tällä hetkellä avoimena olevista työpaikoista.

Avoimet työpaikat  

Labrakuva alalaitaan