Ymparistojateollisuus >> Ympäristö >> Vesitutkimukset

Vesitutkimukset

Sidebar Image

Veden tutkimukset

Vesitutkimuksiin sisältyy yleensä viranomaisten tai viranomaisten asettamia aikarajoituksia. Tästä syystä Eurofinsin Suomen organisaatiossa toimii neljä vesilaboratoriota eri puolilla Suomea. Laboratoriot ja niiden menetelmät ovat akkreditoituja vaadittujen analyysien osalta.

Ympäristölaboratoriot

Eurofinsillä on ympäristölaboratorioita eri puolella suomea. Ympäristölaboratoriot sijaitsevat Lahdessa (T039), Jyväskylässä (T039), Seinäjoella (T131) ja Rovaniemellä (T131).  Lisäksi ruokavirasto on hyväksynyt laboratoriomme  uimavesien, talousvesien ja uima-allasvesien analysointiin. Klikkaamalla laboratorion akkreditointitunnusta, näet kyseisen laboratorion akkreditoidut menetelmät.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja vaativimpiinkin vesianalyysitarpeisiin. Valtaosa vesiin ja vesistöiihn liittyvistä analyyseistä suoritetaan Eurofinsin Suomen laboratorioissa, mutta harvinaisempien analyysien osalta pystymme tukeutumaan Eurofins Scientific -konsernin maailmanlaajuiseen laboratorioverkostoon jonka kautta on saatavilla myös erittäin harvinaista analytiikkaa.

Analysoimme monenlaisia vesinäytteitä:

 

Kysy lisää

Miikka Karkela
Myyntipäällikkö
040 487 2255
MiikkaKarkela@eurofins.fi


Tarjouspyynnöt ja kyselyt toivotaan esisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen myynti@eurofins.fi