JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Agro >> Artikkelit >> MaatalousKonemessut 2022: Kustannustehokkuutta maanviljelyyn tarkalla analytiikalla

MaatalousKonemessut 2022: Kustannustehokkuutta maanviljelyyn tarkalla analytiikalla

Sidebar Image

Mistä kustannustehokkuutta maanviljelyyn, metsän kasvatukseen tai eläinten ruokintaan? Vastaukset kysymyksiin selviävät tarkalla analytiikalla! Lokakuussa saat opastusta kaikkeen tarvitsemaasi maa- ja metsätalouden tutkimuksiin kasvotusten maanviljelyn analytiikan asiantuntijoiltamme, kun MaatalousKonemessut 2022 saapuu Helsinkiin! Meidät löydät osastolta 3a11.

Messukävijän muistilista syyskaudelle

  • Syksy on maanäytteiden ja viljavuusnäytteiden sesonkiaikaa!

    Talvi on hyvää aikaa suunnitella tulevan kasvukauden lannoitusta. Tutkituta maanäytteet siis mieluummin syksyllä kuin keväällä, jotta ehdit saada tulokset ajoissa suunnittelua varten!


    Lue lisää viljavuusnäytteistä >>

  • Lantojen analyysit ovat entistäkin ajankohtaisemmat!

    Lannoitteiden hintojen laskua ei näy. Oman tilan lanta kannattaakin käyttää lannoituksessa hyödyksi entistä tarkemmin, ja mahdollisesti myydä ylijäämä eteenpäin. Tässä apuna ovat laajat lanta-analyysit, jotka antavat tiedot ravinnemääristä!

    Tutustu lanta-analyyseihin >>

Tapaa meidät osastolla 3a11

Messupisteellämme esittelemme laadukkaan kasvun takaavaa ja ravinteiden käyttöä tehostavia tutkimuksiamme. Vastaamme mielellämme kaikkiin analytiikkaa koskeviin kysymyksiin, olipa kysymyksesi miten suuri tai pieni!

Messujen aukiolo: to 13.10. klo 9–17, pe 14.10. klo 9–17 ja la 15.10. klo 9–16.

Osta lippusi täältä tai osallistu lippujen arvontaan some-kanavillamme!

Olemme apunasi lannoituksen suunnittelussa tarjoamalla tarkkaa analytiikkaa

Parhaimman tuotannollisen hyödyn saavuttamiseksi on tärkeää saada suunnitteluun tarkka tieto maan viljavuudesta. Viljavuusanalyysi auttaa lisäämään tietoisuutta siitä, mitä ravinteita maaperä sisältää ja miten maata tulisi lannoittaa.

Haluatko varmistaa mahdollisimman runsaan sadon? Tilaa viljavuustutkimus täältä! 🌱

Eurofins Viljavuuspalvelulla on ainoana laboratoriona Suomessa voimassa oleva aistinvaraisen maalajin- ja multavuuden määrittämisen akkreditointi. Akkreditointi tarkoittaa ulkoisen arvioitsijan suorittamaa pätevyyden toteamista käytetyistä työmenetelmistä. Työntekijämme tutkivat sinunkin viljavuusnäytteesi ammattitaitoisesti ja standardien mukaan.