Eurofins Suomi >> Uutiset >> Eurofinsin Oulun Sammonkadun toimipiste on muuttanut Nuottasaareen

Eurofinsin Oulun Sammonkadun toimipiste on muuttanut Nuottasaareen

Sidebar Image

Eurofinsin Oulun Sammonkadun laboratorio on muuttanut Nuottasaaren toimitiloihin. Muuttoa edeltäneet saneeraustyöt sekä muutto sujuivat ripeästi ja toiminta on saatu käyntiin uudistetuissa tiloissa. Nuottasaaren toimipiste on muutosten myötä Environment Testing -divisioonan toiseksi suurin toimipiste heti Lahden jälkeen. Oulun Typpitien laboratorion toiminta jatkuu entisellään.

-Toimintojen yhdistäminen saman katon alle parantaa entisestään mahdollisuuksiamme toimia Eurofins-konsernin "one-stop-shop"-toimintaperiaatteen mukaisesti. Asiakkaamme saavat kaikki tarvitsemansa palvelut yhden yhteyshenkilön kautta ja yhteistyö eri yksiköiden välillä on saumatonta, toteaa divisioonan maajohtaja ja Eurofins Nab Labs Oy:n toimitusjohtaja Jari Hietala. 

Eurofins Nuottasaari

Muuttotohinaa Nuottasaaressa.

 

Oulun Nuottasaaren toimipisteessä on jo pitkään toiminut Eurofinsin teollisuusanalytiikan yksikkö, mutta muutosten myötä palveluvalikoima laajenee merkittävästi. Aiemmin kesällä Eurofinsin Pohjois-Suomen alueen ympäristöasiantuntijayksikkö sekä Rovaniemen orgaanisen analytiikan yksikkö muuttivat Nuottasaareen. Toimipisteen palveluvalikoimaan kuuluvat nyt muun muassa teollisuusanalytiikka, jätteiden hyötykäyttöön ja kaatopaikkakelpoisuuteen liittyvät määritykset, alkuaineanalytiikka, orgaanisen analytiikan palvelut, ilmapäästömittaukset sekä ympäristönäytteenotto- ja ympäristöasiantuntijapalvelut. Nuottasaaren toimipisteessä työskentelee jo yli 50 laboratorio- ja ympäristöalan ammattilaista.

Yksikön yhteystiedot löytyvät alta.

Eurofins Nab Labs Oy
Nuottasaarentie 17, Ovi K301
90400 Oulu