Eurofins Suomi >> Palvelut

Palvelut

Sidebar Image

Kansainvälinen Eurofins Group tarjoaa testaus-, analyysi-, sertifiointi- ja asiantuntijapalveluita. Eurofins toimii yli 800 laboratorion ja noin 45 000 asiantuntijan voimin 47 maassa. Teemme työtä, jotta ihmiset voivat luottaa kuluttamiensa tuotteiden, lääkkeiden ja elinympäristönsä turvallisuuteen. Suomessa meitä on jo yli 600 asiantuntijaa 23 paikkakunnalla.

Eurofins Environment Testing - Ympäristö- ja teollisuuslaboratorioverkosto 

Tarjoamme kattavan valikoiman orgaanisia, mikrobiologisia ja epäorgaanisia maa-, liete/sedimentti-, ilma- ja vesianalyysejä Suomen laboratorioista käsin. Lisäksi meillä on useita energia- ja teollisuussektorille erikoistuneita laboratorioita sekä kaivosteollisuuden tarpeisiin keskittyneitä laboratorioita. Rakennusmateriaaleille ja erilaisille jätejakeille teemme hyötykäyttö- ja kaatopaikkakelpoisuustestejä. Tarjontaamme kuuluvat myös kattavat ympäristöasiantuntijapalvelut.
Eurofinsin ympäristöliiketoiminnan piirissä toimii myös koko Suomen kattava ympäristönäytteenotto-organisaatio. Lisäksi suoritamme niin suurien kuin vähän pienempienkin teollisuuslaitosten erilaisia päästömittauksia.

Eurofins Food and Feed - Elintarvikkeet ja rehut 

Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman elintarvikkeiden ja rehujen kemiallisia ja mikrobiologisia määrityksiä – perusanalyyseista erikoisanalyyseihin.

Eurofins Expert Services - Asiantuntija-, sertifiointi- ja testauspalvelut 

Tarjoamme kattavat asiantuntija-, sertifiointi- ja testauspalvelut rakentamisen sektorille sekä elektroniikka-, liikenneväline-, kone- ja pakkausteollisuudelle. Autamme kehittämään yhä kilpailukykyisempiä tuotteita ja nopeuttamaan markkinoille pääsyä. Tarjoamme arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi ja varmistamme tuotteidesi laadun ja vaatimustenmukaisuuden.

Eurofins Agro - Viljavuuspalvelu 

Palvelumme kattavat mm. erilaiset alkutuotannon ja biotalouden tarvitsemat analyysipalvelut.