Eurofins Suomi >> Uutiset >> VTT Expert Services Oy ja Labtium Oy osaksi Eurofins Scientific -konsernia

VTT Expert Services Oy ja Labtium Oy osaksi Eurofins Scientific -konsernia

Sidebar Image

Eurofins Scientific -konserni on hankkinut osakekaupalla omistukseensa Labtium Oy:n ja VTT Expert Services Oy:n. Yhtiöiden liikevaihto vuonna 2017 oli yli 27 M€ ja niissä on yhteensä noin 280 työntekijää. Molemmat yhtiöt jatkavat toimintaansa osana Eurofinsiä, ja niiden toimipisteet jatkavat toimintaansa. 

VTT Expert Services Oy tarjoaa erilaisia asiantuntija-, sertifiointi- ja tuotehyväksyntä-, testaus- ja tarkastus- sekä kalibrointipalveluja. Labtium Oy tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman kaivosteollisuuden, metsäteollisuuden ja energiateollisuuden analyysipalveluita. Yhtiöillä on yhteensä 16 toimipistettä ympäri Suomen. 

Yrityskauppojen myötä VTT Expert Services Oy täydentää Eurofins-konsernin palveluvalikoimaa Suomessa tuotetestauksella. Labtium Oy puolestaan vahvistaa entisestään Eurofins Environment Testing –divisioonan markkinajohtajuutta ympäristöliiketoiminnassa ja lisää divisioonan osaamista kaivannais-, energia- ja metsäteollisuuden palveluissa Suomessa. 

- Toivotamme VTT Expert Services Oy:n ja Labtium Oy:n tervetulleeksi Eurofins Scientific –konserniin. Nämä yrityskaupat laajentavat merkittävästi Eurofinsin olemassa olevaa osaamista tuotetestauksen, ympäristöanalytiikan sekä materiaalitutkimuksen osalta. VTT Expert Services Oy ja Labtium Oy puolestaan pääsevät hyötymään konsernin laajasta osaamisesta, toimivista logistiikkaratkaisuista ja asiakkuuksista. Yritysosto kuvastaa myös sitoutumistamme vahvistaa Eurofinsin johtavaa asemaa riippumattomana kaupallisena testauspalvelujen tuottajana Suomessa asiakkaidemme parhaaksi, sanoo Eurofinsin toimitusjohtaja Gilles Martin.