JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Agro >> Artikkelit >> OKRA 2023: Voita liput ja tapaa meidät messuilla!

OKRA 2023: Tapaa meidät messuilla!

Sidebar Image

Mistä kustannustehokkuutta maanviljelyyn, metsän kasvatukseen tai eläinten ruokintaan? Vastaukset kysymyksiin selviävät tarkalla analytiikalla! Heinäkuussa saat opastusta kaikkeen tarvitsemaasi maa- ja metsätalouden tutkimuksiin kasvotusten maanviljelyn analytiikan asiantuntijoiltamme OKRA 2023 -messuilla! Kesän suurin maatalousalan tapahtuma kokoaa tuhansia kävijöitä Oripään lentokentälle. Näyttely on avoinna joka päivä klo 9–17.

Messupisteellämme esittelemme laadukkaan kasvun takaavaa ja ravinteiden käyttöä tehostavia tutkimuksiamme. Vastaamme mielellämme kaikkiin analytiikkaa koskeviin kysymyksiin, olipa kysymyksesi miten suuri tai pieni!

Messukävijän muistilista

  • Tarkista maaperän hiilensidonta
    Carbon Check -analyysitulosten perusteella saat käsityksen, kuinka paljon hiiltä on varastoitunut maaperään, missä muodossa hiili on sekä miten maan hiilipitoisuutta voidaan parantaa.

  • Vastaako ruokintasuunnitelma rehun laatua?

    Raaka-ainenäyte säilörehusta antaa tarkkaa ennakkotietoa! Raaka-ainenäyte säilörehusta on rehunteon yhteydessä otettu näyte niitetystä rehukasvustosta. Sillä pyritään saamaan tietoa tulevasta säilörehusta, mikä on ensisijaisen tärkeää erityisesti märehtijöiden ruokinnassa. Analyysin avulla voitkin suunnitella tarkasti jo etukäteen sisäruokintakautta ja puuttua ajoissa mahdollisiin säilörehussa ilmeneviin ongelmiin! Varsinaisen rehunäytteen voit lähettää kuukauden kuluttua rehunteosta!

  • Lantojen analyysit ovat entistäkin ajankohtaisemmat!

    Lannoitteiden hintojen laskua ei näy. Oman tilan lanta kannattaakin käyttää lannoituksessa hyödyksi entistä tarkemmin, ja mahdollisesti myydä ylijäämä eteenpäin. Tässä apuna ovat laajat lanta-analyysit, jotka antavat tiedot ravinnemääristä!

Lippuarvonta on suoritettu!

Arvoimme tänäkin vuonna lippuja messuille! Arvoimme some-kanavissamme KYMMENEN lippuparia. Arvonta päättyi 18.6. ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa ja osallistu tuleviin arvontoihin!

Onnea voittajille – messuilla nähdään! 🤗

Haluatko varmistaa mahdollisimman runsaan sadon? Tilaa viljavuustutkimus täältä! 🌱

Eurofins Viljavuuspalvelulla on ainoana laboratoriona Suomessa voimassa oleva aistinvaraisen maalajin- ja multavuuden määrittämisen akkreditointi. Akkreditointi tarkoittaa ulkoisen arvioitsijan suorittamaa pätevyyden toteamista käytetyistä työmenetelmistä. Työntekijämme tutkivat sinunkin viljavuusnäytteesi ammattitaitoisesti ja standardien mukaan.