JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Agro >> Artikkelit >> Lepaa 2023: Tapaa meidät messuilla!

Lepaa 2023: Tapaa meidät messuilla!

Sidebar Image

Mietityttääkö puutarhan ravinnetilanne, kasteluveden ominaisuudet, kasvuston kunto tai sivuvirtojen käyttö lannoitteena? Ei huolta! Elokuussa pääset tutustumaan kaikkeen tarvitsemaasi puutarha- ja viheralan analytiikkaan kasvotusten asiantuntijoidemme kanssa Lepaa 2023 -messuilla

Laaja valikoimamme analyyseja kasvihuoneille, puutarhoille ja perinteiseen avomaan viljelyyn antavat varmaa tietoa kasvun optimointiin. Puutarha- ja viheranalytiikan asiantuntijamme esittelevät messuilla analyysivalikoimamme uutuuksia ja opastavat sinua sopivien menetelmien valinnassa. Valikoimastamme löydät valmiita analyysipaketteja myös viherrakentajille ja biolaitoksille. Löydät meiltä tutulta paikaltamme C- hallista!


Voita liput messuille!

Arvoimme lippuja myös Lepaa-messuille! Arvonta on päättynyt. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Seuraa kanaviamme Instagramissa tai Facebookissa ettei tulevat arvonnat mene ohi suun! 🤗 

Lepaa 2023 -tärpit:

  • Kotipuutarha-analytiikka
    Autamme selvittämään, mistä kasvun ongelmat tai sadon pieni määrä johtuvat. Analysoimme mm. kasviravinteet selvittääksemme niiden mahdolliset puutteet, liian suuren määrän tai epätasapainon.

  • Viherrakentamisen analyysit
    Tutkituttamalla kasvualustamateriaalit voit saavuttaa säästöjä viheralueiden istutusten ja nurmikoiden hoidossa!

  • Kasvihuone- ja erikoiskasvianalytiikka
    Hollannin Wageningenin Eurofins Agro -laboratorion kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan kattavat analyysit myös kasvihuone- ja erikoiskasvien tuottajille.
  • Tarkista maaperän hiilensidonta
    Carbon Check -analyysitulosten perusteella saat käsityksen, kuinka paljon hiiltä on varastoitunut maaperään, missä muodossa hiili on sekä miten maan hiilipitoisuutta voidaan parantaa.

  • Teollisuuden sivuvirtojen analyysit
    Sopisiko toimintasi sivuvirrat maaparannus- tai maanrakennuskäyttöön? Meiltä saat valmiit analyysipaketit esimerkiksi prosessiteollisuuden orgaanisille jätteille!

  • Nappaa parhaat messutarjoukset
    Pisteeltämme löydät myös messutarjouksia! Olit sitten kotipuutarhuri, viherrakentaja tai biokaasun tuottamisen asiantuntija, nyt kannattaa käydä pyörähtämässä pisteellämme.





Haluatko varmistaa mahdollisimman runsaan sadon? Tilaa viljavuustutkimus täältä! 🌱

Eurofins Viljavuuspalvelulla on ainoana laboratoriona Suomessa voimassa oleva aistinvaraisen maalajin- ja multavuuden määrittämisen akkreditointi. Akkreditointi tarkoittaa ulkoisen arvioitsijan suorittamaa pätevyyden toteamista käytetyistä työmenetelmistä. Työntekijämme tutkivat sinunkin viljavuusnäytteesi ammattitaitoisesti ja standardien mukaan.