Eurofins Suomi >> Analyysipalvelumme >> Eurofins Agroscience Services

Eurofins Agroscience Services

Sidebar Image

Eurofins Agroscience Services – korkeatasoista maataloustutkimuspalvelua maailmanlaajuisesti

Osana suurempaa Eurofins Scientific yhtiötä, Eurofins Agroscience Services on kasvamassa maailmanlaajuiseksi koetoimintaorganisaatioksi. Perustamisestaan lähtien (2007), Eurofins Agroscience Services on vahvistanut kilpailuasemaansa hankkimalla omistukseensa hyvin tunnettuja tutkimusasemia ja laboratorioita, jotka tuovat yhtiölle yli 30-vuoden kokemuksen korkeatasoisten tutkimus- ja kehityspalvelujen tuottajana.

Eurofins Agroscience Services hyödyntää kokemuksen tuomaa tietoutta kehittäessään palveluja torjunta-aineiden ja muiden agrokemikaalien valmistajille. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme täyden palvelun pakettiratkaisu, joka sisältää palveluja tuotekehityksen kaikilta osa-alueilta; ideasta tuotekehityksen kautta rekisteröintiin, maailmanlaajuisesti.v

Maapallon väkiluvun kasvaessa päivittäin 211 000:lla ja lähestyessä pian 7 miljardia, maataloustuotanto kohtaa uuden haasteen: miten huolehtia ruoantuotannosta kannattavasti yhä suuremmalle väestölle?

Integroitu tuholais- ja tautitorjunta on tärkeä osa maailmanlaajuista kestävää kehitystä ja ruoantuotantoa, joka turvaa elintarvikkeita nyt ja tulevaisudessa. Kannattava maatalous perustuu luonnonvarojen viisaseen ja optimoituun hyödyntämiseen, joka puolestaan vaatii hyvää perustietämystä biologian, ympäristönhoidon ja maaperätieteen alalla.

Eurofins Agroscience Services on valmis auttamaan yllä olevien tavoitteiden saavuttamisessa.

Agroscience-tietoutta:

  • Työllistää maailmanlaajuisesti yli 500 työntekijää
  • Omistaa yli 45 tutkimusasemaa 18 maassa
  • Kasvaa ja kehittyy jatkuvasti pystyäkseen vastaamaan maataloustutkimuksen uusiin haasteisiin

Lisätietoja Agroscience ryhmän tarjoamista palveluista eri puolilla maailmaa saat osoitteesta: Lisätietoja Agroscience