Eurofins Suomi >> Elintarvikkeet ja rehut

Elintarvikkeet


Suomessa Eurofins Scientific -konsernin elintarvikeanalytiikan laboratorio- ja asiantuntijapalveluista vastaa Eurofins Scientific Finland Oy. Yhtiömme päätoimipaikassa Raisiossa meillä on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoimat elintarvikemikrobiologian ja elintarvikekemian testauslaboratoriot T089, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme Helsingin Viikissä sijaitsevassa elintarvikenäytteiden vastaanotto- ja asiakaspalvelutoimipisteessä.

Elintarvikeala muuttuu koko ajan. Jo nyt vaatimukset elintarvikkeen laaduntarkkailun sekä tuotteen dokumentoinnin osalta ovat muuttuneet vaativimmiksi. Elintarvikelainsäädäntö määrää, että kaikilla toimialoilla joilla tuotetaan, muokataan, myydään tai kuljetetaan elintarvikkeita, tulee olla omavalvontajärjestelmä ja jatkuva omavalvonta näytteenotto. Näin ollen usein tarvitaan sekä kemiallisia että mikrobiologisia analyysejä, joskus näiden lisäksi vielä aistinvaraista analysointia. Eurofins kehittää uusia menetelmiä ja analyysejä jatkuvasti, jotta elintarvikeala voisi palvella kuluttajaa mahdollisimman monipuolisesti.

Eurofins tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman kemiallisia ja mikrobiologisia määrityksiä elintarvikenäytteille. Sivuiltamme löydät tietoa analyysivalikoimastamme ja myyntitiimimme vastaa kysymyksiinne mielellään.