Eurofins Suomi >> Elintarvikkeet ja rehut

Elintarvikkeet


Suomessa Eurofins Scientific -konsernin elintarvikeanalytiikan laboratorio- ja asiantuntijapalveluista vastaa Eurofins Scientific Finland Oy. Yhtiömme päätoimipaikassa Raisiossa meillä on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoimat (SFS-EN ISO/IEC 17025), elintarvikemikrobiologian ja elintarvikekemian laboratoriot (akkreditointitunnus T089), minkä lisäksi palvelemme asiakkaitamme Helsingin Viikissä ja Tampereen Sarankulmassa sijaitsevissa elintarvikenäytteiden vastaanotto- ja asiakaspalvelutoimipisteissä.

Elintarvikeala muuttuu koko ajan. Jo nyt vaatimukset elintarvikkeen laaduntarkkailun sekä tuotteen dokumentoinnin osalta ovat muuttuneet vaativimmiksi. Elintarvikelainsäädäntö määrää, että kaikilla toimialoilla joilla tuotetaan, muokataan, myydään tai kuljetetaan elintarvikkeita, tulee olla omavalvontajärjestelmä ja jatkuva omavalvonta näytteenotto. Näin ollen usein tarvitaan sekä kemiallisia että mikrobiologisia analyysejä, joskus näiden lisäksi vielä aistinvaraista analysointia. Eurofins kehittää uusia menetelmiä ja analyysejä jatkuvasti, jotta elintarvikeala voisi palvella kuluttajaa mahdollisimman monipuolisesti.

Eurofins tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman kemiallisia ja mikrobiologisia määrityksiä elintarvikenäytteille. Sivuiltamme löydät tietoa analyysivalikoimastamme ja myyntitiimimme vastaa kysymyksiinne mielellään.