JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Elintarvikkeet ja rehut >> Uutiset >> Eurofinsin elintarvikeanalytiikan palvelut normaalisti käytössänne, COVID-19 -tilanteesta huolimatta

Eurofinsin elintarvikeanalytiikan palvelut normaalisti käytössänne, COVID-19 -tilanteesta huolimatta

Sidebar Image

Olemme saaneet asiakkailtamme yhteydenottoja koskien elintarvikeanalytiikan laboratoriopalveluidemme saatavuutta, akuutissa COVID-19 -koronavirusepidemiatilanteessa. 

Tällä viestillämme haluamme informoida Teitä tilanteestamme.

Sekä laboratoriotuotantomme, näytteiden logistiikkamme ja vastaanottomme, analyysitulosten raportointimme sekä muu asiakaspalvelumme toimivat meillä toistaiseksi häiriöittä ja täysin normaalisti. Olemme toteuttaneet koronavirustilanteen johdosta useita varautumis- ja varotoimenpiteitä, joilla pyrimme turvaamaan mahdollisimman häiriöttömän palvelujen saatavuuden ja toimintavarmuuden myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Useimmille palveluvalikoimaamme kuuluville analyysipalveluille löytyy tarvittaessa vaihtoehtoisia analysoivia laboratorioita, konsernimme yli 800 laboratoriota käsittävän laboratorioverkoston kautta. Niin ikään meillä on tarvittaessa edellytykset lisätä kapasiteettiamme nopeasti ja analysoida selvästi normaalia suurempia näytemääriä, kustannustehokkaasti.

Mikäli tarvitsette tarkempia tietoja analyysivalikoimastamme, analysointiajoistamme tai koronavirustilanteeseen varautumisestamme, vastaamme mielellämme kysymyksiinne osoitteessa info@eurofins.fi.