JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Ajankohtaista >> Uutiset >> 202006 Eurofins Expert Services on eristevalmistajien luottokumppani

Eurofins Expert Services on eristevalmistajien luottokumppani

Sidebar Image

Eurofins Expert Services Oy toimii eristevalmistajien kumppanina eristetuotteiden koko elinkaaren ajan. Testivalikoimamme kattaa lämmöneristävyyden lisäksi kaikki tarvittavat fysikaaliset testit, sisäilmaemissioiden määrittämisen sekä paloluokitukseen tarvittavat testit.

Uuden tuotteen tuotekehitystestien ja standardien edellyttämien tyyppitestauksien lisäksi palvelemme kattavasti kaikissa lämmöneristeiden CE-merkintään, tuotehyväksyntään ja laadunvalvontaan liittyvissä kysymyksissä. Yhdessä koko Eurofins-ryhmän voimin toteutamme globaalisti ja tehokkaasti tuotantolinjojen alkutarkastukset, jatkuvan laadunvalvonnan ja tarvittavan näytteenoton, jotta testitulosten valmistuttua voidaan laatia tarvittavat todistukset.

Eurofins seuraa standardien ja määräysten muuttumista ja ottaa käyttöön uusia menetelmiä nopeasti. Hyvänä esimerkkinä on kytevän palon testimenetelmä. Testaamalla tuotteet ajoissa varmistetaan, että tuotteet täyttävät uuden vaatimuksen heti sen tultua voimaan.

Perinteikäs suomalainen kivivillaeristeiden valmistaja Paroc Oy Ab on nykyisin osa globaalia Owens Corning -konsernia. Vuosikymmeniä sitten alkanut Parocin ja Eurofins Expert Services Oy:n välinen yhteistyö on ajan myötä kehittynyt ja jatkuu edelleen. ”Tämän vuoden 2020 yhteinen haaste on Puolassa käynnistyvän uuden tuotantolinjan tuotteiden CE-merkintään ja Keymark-sertifiointiin liittyvien toimenpiteiden tekeminen”, kertoo Tuotesertifiointipäällikkö Riikka Suovanen Parocilta. ”Säädökset edellyttävät uuden tuotantolinjan tuotteiden CE-merkinnän tekemistä kuuden kuukauden sisällä valmistuksen aloittamisesta. Laajan tuotevalikoiman ollessa kyseessä aikataulu on kiireinen”. Eurofins heräsi Parocin huoleen ja osana omaa toimintamallin muutosta suunnitteli ja resurssoi tarvittavat toimenpiteet. ”Etenemme uuden tuotantolinjan käyttöönotossa luottavaisin mielin ja suunnitelman mukaan”.