Testaus ja tarkastus >> Liikennevälineet ja koneet >> Olosuhdetestaus

Olosuhdetestaus

Sidebar Image

Teemme olosuhdetestauksia ​Vihdissä Vakolan toimipisteessä yli 3​0 vuoden kokemuksella. Kaikkien tilojen ilmasto-olot ovat säädettävissä ja testiohjelma suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaiseksi.

​Tiloissa on ajanmukaiset tiedonkeruulaitteet, joilla lämpötiloja voidaan mitata ilmasta, nesteistä ja rakenteista. Myös sähköisten suureiden sekä nesteiden ja ilman paineiden ja virtausten mittaus on mahdollista. Tulokset tallennetaan haluttuun muotoon. Testauttaja voi käyttää myös omia mittauslaitteitaan.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän tuotteellenne testi, joka tukee tuotekehitystä, tuotteen laatua ja markkinointia!

​​Olosuhdetestauksen tilat

Pakkashalli

Pakkashalli voidaan jäähdyttää -40 C-asteeseen. Kylmätestien lisäksi hallissa tehdään kuumatestejä. Tällöin hallin lämpötilaa voidaan korottaa aina +55 C-asteeseen. Lisäksi hallin ilmankosteutta voidaan säätää.

Pakkashallin pituus on 14,2 m (16,0 m), leveys 5,5 m ja korkeus 5,1 m. Oviaukon koko on 4,7 x 4,7 metriä, joten halliin mahtuu suurikin kone.

Pakkashallissa tehdään muun muassa koneiden toimintakokeita kylmässä ja kuumassa, kylmäkäynnistyskokeita, lämmitys- ja jäähdytyslaitekokeita, elintarvikeautojen k-arvon määrityksiä ja jäähdytystehon mittauksia.

Kylmähuone

​Pieniä koneita ja koneen osia testataan kylmähuoneessa. Kylmähuoneen lämpötila voi olla -40... ± 0 ºC. Huoneen pituus on 2,8 m, leveys 1,9 m ja korkeus 2,4 m. Oviaukon koko on 0,9 m x 2,0 m.