Palvelut >> Asiantuntijapalvelut >> Rakennusten toimivuus

Rakennusten toimivuus

Sidebar Image

​​

Teemme luottamuksellisia, riippumattomia ja puolueettomia asiantuntijaselvityksiä kiinteistönpitäjien, kiinteistö- ja rakennusalan yritysten, näiden keskeisten sidosryhmien sekä viranomaisten tarpeisiin. Tutkimusselostustemme johtopäätöksiin luotetaan.

Palvelumme koostuvat tapauskohtaisista selvityksistä sekä vakiomuotoisista raporteista ja aineistoista. Toimimme niin, että ongelma tai tietotarve ratkaistaan tehokkaasti ja nopeasti.

Teemme rakennusten ja niiden järjestelmien kunnon ja toimivuuden selvityksiä osana uusien ratkaisujen kehittämistä ja kiinteistönpidon tarpeisiin. Selvitykset tuovat tietoa suorituskyvyn seurantaan ja laatutason varmistamiseen. Ymmärrämme markkinoiden ja määräysten vaatimukset ja niiden seuraukset syvällisesti.

Palvelumme soveltuvat sekä uudisrakentamisen että korjausrakentamisen tarkoituksiin ja kattavat rakennusten suunnittelu-, toteutus-, ylläpito- ja peruskorjausvaiheet. Teemme myös erityyppisiä asiantuntijaselvityksiä tuotekehityksen, tuotannon, markkinoinnin ja tuotteiden käytön o​ngelmien ratkaisemisen tueksi.​

Palvelumme