Eurofins Suomi >> ExpertServices >> Tietoa meistä

Tietoa meistä

Sidebar Image
Kumppanisi menestyksessä

Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä ​Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi- ja tuotehyväksyntä- sekä testaus- ja tarkastuspalveluja.

​​Tuemme asiakkaitamme tuotteiden ja palvelujen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Autamme tuotteiden kehityksessä, markkinoille viennissä sekä niiden ylläpidon aikana. 

Palvelemme laaja-alaisesti eri toimialojen yrityksiä ja julkisen hallinnon organisaatioita. Olemme riippumaton ja luotettava toimija, jonka sanaan luotetaan. ​Lue tästä lisää palveluistamme

Eurofins Expert Services Oy:ssä työskentelee 200​ eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 19,5​ milj. euroa. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja ​Vihdissä​.

Kansainvälinen Eurofins Group tarjoaa testaus-, analyysi-, sertifiointi- ja asiantuntijapalveluita. Eurofins toimii yli 800 laboratorion ja noin 45 000 asiantuntijan voimin 47 maassa. Teemme työtä, jotta ihmiset voivat luottaa kuluttamiensa tuotteiden, lääkkeiden ja elinympäristönsä turvallisuuteen. Suomessa meitä on jo yli 600 asiantuntijaa 23 paikkakunnalla.

Varmistettua toiminnan laatua

Sertifiointi-, testaus-, tarkastus- ja kalibrointipalvelumme ovat oleellisilta osin FINASin akkreditoimia. ​​Lue tästä lisää akkreditoinneista.​

Riippumattomuus ja puolueettomuus

Eurofins Expert Services Oy on riippumaton ja puolueeton testaus-, tarkastus- ja sertifiointiorganisaatio. Toteutamme ​asiakkaiden toimeksiannot tasapuolisesti, luottamuksellisesti ja puolueettomasti.

Riippumattomuus varmistetaan huomioiden henkilökohtaiset, taloudelliset, organisatoriset ja toiminnalliset näkökohdat toimeksiannoittain. Takaamme ylimmän johdon, kaikkien ilmoitettujen laitosten toiminnan sekä henkilöstömme riippumattomuuden. Impartiality Commitment

S​opimusehdot

Yleiset sopimusehdot Eurofins Exp​ert Services Oy​

​Toimitusjohtaja

Antti Turunen

Hallituksen puheenjohtaja

Søren Junker Nielsen