JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Ajankohtaista >> Uutiset >> 202006 Eurofins Expert Services Oy ostaa TestHouse Enko Oy:n laboratoriotestauspalvelut

202006 Eurofins Expert Services Oy ostaa TestHouse Enko Oy:n laboratoriotestauspalvelut

Sidebar Image

25.6.2020

Eurofins Expert Services Oy ostaa Salossa toimivan testaus- ja tuotekehityspalveluihin erikoistuneen teknologiayritys TestHouse Enko Oy:n laboratoriotestauspalvelut. Vastuu liiketoiminnasta siirtyy Eurofins Expert Services Oy:lle 1.7.2020 alkaen. Yritysosto käsittää laboratoriotestauspalvelut kokonaisuudessaan, sisältäen laitteiston, henkilöstön ja osaamisen. Eurofins Expert Servicen ostama palvelukokonaisuus käsittää seuraavat osa-alueet: EMC- ja RF-testaukset sekä ympäristö ja luotettavuus testauksen – sekä kaikkien edellämainittujen konsultoinnin. Yrityskaupan myötä Eurofins Expert Servicen palveluvalikoima laajentui kattamaan nyt myös sähkölaitteiden EMC- ja RF-testaukset.


”TestHouse Enkon EMC-laboratoriotestauspalvelukokonaisuuden hankinta on looginen askel liiketoimintamme kasvattamisessa. Hankinnan avulla pystymme tarjoamaan sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme EMC-testauspalveluja tulevaisuudessa myös akkreditoituna. Eurofins Expert Services tulee kehittämään ja investoimaan palveluiden laajentamiseen myös tulevaisuudessa. Pystymme yhteistyössä muun Eurofins verkoston kanssa tarjoamaan asiakkaillemme testauspalveluja kattavasti. Eurofins E&E -liiketoimintayksikön tarjoama nk. GMA (Global Market Access) takaa palvelut, testaukset ja sertifioinnit laitteelle kuin laitteelle ja maahan kuin maahan”, sanoo Antti Turunen Eurofins Expert Services Oy:stä.


”Nyt toteutunut yrityskauppa luo mahdollisuuden kehittää edelleen TestHouse Enkon nykyisille asiakkaille laboratioriotestauspalveluja. Uskon, että Eurofins Expert Servicelle liiketoiminnan kehittäminen tulee olemaan yksi lähitulevaisuuden kulmakivistä. Eurofinsin kansainvälisestä näkökulmasta näen, että yritys pystyy tarjoamaan osaavalle henkilökunnalle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ammatillisesti. TestHouse Enko tulee tekemään jatkossakin tiivistä yhteistyötä Eurofinsin testilaboratorioiden kanssa”, toteaa Kimmo Korpineva, TestHouse Enko Oy:n toimitusjohtaja.


Suomessa Eurofins on itsenäinen ja riippumaton kaupallinen laboratorio, joka työllistää yli 600 asiantuntijaa 23 paikkakunnalla. Suomessa Eurofins on kehittänyt palvelukonseptiaan määrätietoisesti, ja myös nyt viimeisimpänä julkistettu sähkölaitteiden EMC- ja RF-testausosaamisen hankinta on luonnollinen askel Eurofins Expert Services -liiketoimintamme kehityspolulla.
Eurofins Suomen liiketoiminta on jakautunut seuraavaan neljään toimialaan: Eurofins Environment Testing - Ympäristö- ja teollisuuslaboratorioverkosto Eurofins Food and Feed - Elintarvikkeet ja rehut Eurofins Expert Services – Tuotetestauksen asiantuntija-, sertifiointi- ja testauspalvelut Eurofins Agro - Viljavuuspalvelu


Lisätietoja:
Antti Turunen, Toimitusjohtaja, Eurofins Expert Services Oy, puh 040 960 2263

 

Eurofins Expert Services Oy lyhyesti
Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme kattavia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee noin 200 eri alojen asiantuntijaa. Suomessa toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä. Liikevaihtomme oli vuonna 2019 19,3 milj. €.
Lue lisää meistä:https://www.eurofins.fi/expertservices