JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Ajankohtaista >> Uutiset >> Eurofins Expert Services & Enedo Oyj: Joustavaa testauksen kumppanuutta teolliseen tuotekehitykseen

Eurofins Expert Services & Enedo Oyj: Joustavaa testauksen kumppanuutta teolliseen tuotekehitykseen

Sidebar Image

Teollisuuden moninainen asiakaskunta ja sen alati muuttuvat tarpeet tuottavat tuotekehityksessä uutta jatkuvalla syötöllä. Pioneerituotteiden tuotetestauksen on pysyttävä prosessin tahdissa. Kansainvälinen Enedo Oyj käyttää esitestauksessaan myös Eurofins Expert Servicen palveluita.   

Enedo Oyj on teollisten sähkölaitteiden suurtuottaja. Se suunnittelee ja tuottaa älykkäitä korkealaatuisia tehonsyöttöjärjestelmiä ja teholähteitä niin normaaleihin kuin vaativiinkin olosuhteisiin. Yrityksen asiakkaisiin kuuluu muun muassa teollisuus-, tele-, terveys- ja rautatiealan yrityksiä.

Laaja teollinen asiakaskunta ja dynaaminen tuotekehitys vaativat Enedolta runsaasti resursseja aina riittävän isoista tuotetestaustiloista osaavaan henkilöstöön. Eurofins Expert Services tarjoaa Enedolle luotettavan ja joustavan testaamisen kumppanuuden, jossa esitestaus on katkeamaton osa Enedon tuotekehitys- ja -tuotantoprosessia.

Enedon Senior Design Engineer Pekka Tetri pitää ulkoistettua tuotetestausta kustannustehokkaana tapana varmistua tuotekehityksen suunnasta. Eurofins tarjoaa luotettavan osan tuotteen hyväksyntäprosessissa:

– Kehittäessämme uusia laitteita, joista meillä ei vielä ole olemassa referenssiä, on hyvä teettää ulkoinen, ammattitaitoinen esi- tai lopputestaus ennen viimeistä hyväksyntätestausta virallisella testaajalla. 

Eurofinsin ammattitaitoisessa testauksessa Enedo voi varmistua hyvissä ajoin siitä, että tuote täyttää sille asetetut vaatimukset.

 

Tuotetestausta silloin kun tarvitaan

Eurofinsin tuottamilla EMC-testeillä Enedo on kehittänyt rautatiesektorin tuotteitaan. Ammattitaitoinen ja joustava testauskumppani on dynaamisen tuotekehityksen edellytys.

– Eurofinsilla on pitkä kokemus vaativistakin testauksista ja siksi yhteistyö heidän kanssaan on helppoa. Joustavana asiantuntijayrityksenä Eurofins sopii kaipaamiimme case by case -testauksiin. Sen ammattitaitoinen henkilöstö, standardien tuntemus ja testauspisteen hyvä sijainti sujuvoittavat työskentelyä sekä omia prosessejamme, Tetri kertoo.

Joustavana asiantuntijayrityksenä Eurofins
sopii kaipaamiimme case by case -testauksiin.

Vaikka yhteistyö on vielä uusi, Tetri on luottavainen yhteistyön jatkumiselle ja laajentumiselle:

– Eurofinsin kautta on laajat mahdollisuudet teettää tuotetestauksia kotimaassa ja ulkomailla. Heiltä löytyy erityisempiinkin tarpeisiin testausmahdollisuuksia, mikä avaa yhteistyölle laajemmatkin mahdollisuudet.

Eurofinsin Expert Servicen Technology Manager Toni Aapion mukaan yritysten yhteinen taival on ollut sujuvaa ja myös hän suuntaa katseet jo asiakassuhteen tulevaisuuteen ja sen uusiin mahdollisiin aluevaltauksiin.

– Yhteistyö Enedon kanssa on hyvää, joustavaa ja molemminpuolisesti toimivaa. Meille on tärkeää auttaa sujuvoittamaan asiakkaan prosesseja ja siksi pyrimme palvelemaan heitä mahdollisimman joustavasti ja aina luotettavasti.

Oli tuotetestaamisen tarpeesi siis alati kehittyviä tai vakiintuneita, hoidamme testauksen varmasti ja joustavasti puolestasi. Lue lisää ja ota yhteyttä!