JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Ajankohtaista >> Uutiset >> Eurofins Expert Services uudistuu – Päivitetty strategia luo entistä asiakaslähtöisempää palvelua

Eurofins Expert Services uudistuu – Päivitetty strategia luo entistä asiakaslähtöisempää palvelua

Sidebar Image

Me Eurofins Expert Servicesilla varmistamme päivittäisellä työllämme sen, että sinä voit luottaa elinympäristöösi. Uusi toimitusjohtajamme Heikki Rostila pitää huolen siitä, että päivitetty organisaatiorakenne sekä uusi myynti- ja asiakkuustiimi tekevät meistä kokonaisvaltaisen kumppanisi tuotteen elinkaaren jokaisessa vaiheessa.

Vuonna 2022 Eurofins Expert Services on käynyt läpi mittavia muutoksia. Organisaatiorakenteen päivityksellä sekä uudella myynti- ja asiakkuustiimillä varmistetaan, että asiakkaat saavat jatkossa keskitetysti entistä kattavampia asiantuntijapalveluita tuotteen koko elinkaaren ajalle.

Eurofins Expert Servicesin uusi toimitusjohtaja Heikki Rostila ohjaa yhtiötä muutosten läpi innolla ja kokemuksen tuomalla varmalla otteella. Hän uskoo vahvaan yhtiöön ja sen ainutlaatuiseen osaamiseen. 

– Olemme palvelleet Suomen teollisuutta, tutkimusta ja muita toimijoita jo vuosikymmeniä. Kokemuksemme tuoma tietopääoma on siis hyvin erityinen. Meillä on käytössä Suomen laajin ja jopa Euroopan mittakaavassa poikkeuksellisen mittava testauskyvykkyys. Eurofinsin yhtiöiden itsenäinen ja yrittäjähenkinen toimintamalli antaa meille mahdollisuuden kehittää toimintaamme ketterästi ja asiakaslähtöisesti.


 

 


Kumppanisi tuotteen elinkaaren jokaisessa vaiheessa

Sähkölaitteiden ja elektroniikan toimialan eriydyttyä omaksi yhtiökseen, Eurofins Expert Services järjestäytyi uudestaan. Organisaatiorakenteen lähtökohtana oli selkiyttää omistajuutta sen toiminnoissa ja testauksen osa-alueissa: 

– Järjestäydyimme niin, että jatkossa meillä on aina yksi henkilö vastaamassa asiakkaan toimitusprosessista. Näin pystymme entistä nopeammin ja laadukkaammin toimittamaan palveluita asiakkaalle, Rostila kertoo.

Organisaatiorakenteen muutoksen ohella yhtiö sai myös uuden myynti- ja asiakkuustiimin. Uusi tiimi mahdollistaa entistä asiakaslähtöisemmät toimintamallit.

– Haluamme olla entistä aktiivisempia asiakkaan suuntaan ja pystyä entistä paremmin ymmärtämään heidän liiketoimintaansa ja sen tavoitteita. Nyt asiakastyö, sen koordinointi, mittaaminen ja suunnittelu on keskitetty yhteen tiimiin. Tiimin tukena ovat myyntijohtaja, markkinointipäällikkö sekä asiakkuuspäälliköt.

Rostila uskoo, että muutokset kehittävät Eurofins Expert Servicesin kyvykkyyttä vastata asiakkaan tarpeisiin. Muutokset näkyvät jo asiakkaille keskitettynä palveluna:

– Nyt asiakas saa yhdeltä luukulta kaikki haluamansa palvelut. Muutos on vahvistanut ja tulee tulevaisuudessakin vahvistamaan reagointikykyämme asiakkaan tarpeisiin eli esimerkiksi kykyämme tehdä räätälöityjä testejä asiakkaan tuotekehityksen tueksi. 


Testing for Life – turvallisemman ja terveellisemmän elämän puolesta

Asiakkaamme kokonaisvaltaisena kumppanina varmistamme, että tuote läpäisee tiukatkin standardit ja täyttää sertifioinnin vaatimusten mukaiset edellytykset. Sertifioitu ja testattu tuote täyttää todennäköisemmin myös asiakkaan ja loppukäyttäjän odotukset.

Eurofins Expert Servicesin tavoitteena on, että asiakas pystyisi kehittämään mahdollisimman kilpailukykyisen tuotteen mahdollisimman kustannustehokkaasti myös muuttuvassa toimintaympäristössä.

–  Alallamme tapahtuvat muutokset kuten toimitusketjujen ja määräysympäristöjen muutokset korostavat tätä tarvetta. Lisäksi meidän on kyettävä tukemaan kansainvälistyviä markkinoita sekä aivan uusia, kehittyviä teollisuuden osa-alueita, Rostila luettelee.

Rostilan mukaan Eurofins Expert Servicesilla on tavoitteen saavuttamiseen erityisen hyvät edellytykset:

– Osaamisemme on poikkeuksellisen monipuolista ja palvelumme tukevat kaikki toinen toisiaan, minkä ansiosta pystymme palvelemaan eri aloja ja tuoteryhmiä laaja-alaisesti. Tiedämme tarkasti, mikä määrä testejä pitää tehdä, mikä on kustannustehokasta ja mikä testiyhdistelmä tarvitaan minkäkin tuotteen hyväksyntään. 

Toiminnan tarkoitus ja päämäärä kiteytyvät sloganiin Testing for Life

– Työmme lähtökohta on se, että kaikki asiakkaamme voivat varmistua siitä, että heidän tuotteensa, komponenttinsa ja järjestelmänsä ovat turvallisia ja terveellisiä ihmisille ja ympäristölle. Asiantuntevana, riippumattomana toimijana pystymme todistamaan, että meillä testatut tuotteet ovat aina tarkoitukseen sopivia.

 

Turvataanko myös sinun tuotteesi elinkaari? Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme täällä ja ota yhteyttä!