JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Ajankohtaista >> Uutiset >> Eurofins Expert Services & Vallox Oy: Sertifiointi kertoo, että koneet täyttävät niille asetetut vaatimukset (5)

Eurofins Expert Services & Vallox Oy: Sertifiointi kertoo, että koneet täyttävät niille asetetut vaatimukset

Sidebar Image
Vallox Oy on johtava asuntoilmanvaihtokoneiden valmistaja Suomessa. Vallox Oy:n suunnittelupäällikkö Petri Koivunen kertoo blogissaan, että Valloxin omassa laboratoriossa tehtävien testien, tuotekehityksen ja laadunvarmistuksen lisäksi he haluavat ilmanvaihtokoneille ulkopuolisen tahon arvioinnin ja hyväksynnän. Ai miksi? Sertifiointi on takuu siitä, että Valloxin tuotteet täyttävät ilmoitetut suoritusarvot ja ovat toimintavarmoja. 
Petri Koivusen mukaan sertifikaatti on hyödyllinen osoitettaessa ilmanvaihtokoneen toimivuutta erityisesti talvipakkasilla. 
Suunnittelijalle varmennetut ja oikeat ilmavirrat ja äänitekniset suoritusarvot ovat tärkeitä hyvään lopputulokseen pyrittäessä. 
Sertifikaatissa esitetty lämmöntalteenoton vuosihyötysuhde perustuu todellisen tuotteen mittauksiin. Sertifioidun ilmanvaihtokoneen energiankulutus on siis sellainen, kun on luvattu.
 
Lue Petri Koivusen blogi kokonaisuudessaa täältä