JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Ajankohtaista >> Uutiset >> Eurofins ostaa Grant4Com Oy:n testauslaboratoriotoiminnan

Eurofins ostaa Grant4Com Oy:n testauslaboratoriotoiminnan

Sidebar Image

Eurofins Consumer Product Testing (CPT) Finland ostaa Oulussa toimivan testaus-  ja asiantuntijapalveluihin erikoistuneen teknologiayritys Grant4Com Oy:n testauslaboratoriotoiminnan. Vastuu liiketoiminnasta siirtyy Eurofins CPT Finlandille 1.7.2021 alkaen. Yritysosto käsittää laboratoriotestauspalvelut kokonaisuudessaan, sisältäen laitteiston, henkilöstön ja osaamisen. Eurofins CPT Finlandin ostama palvelukokonaisuus käsittää seuraavat osa-alueet: EMC/RF -testaus, tuoteturvallisuustestaus, melu- ja äänenpainetestaus, ympäristöolosuhdetestaus, mekaniikkatestaus, elikaaritestaus, koteloinnin tiiveystestaus sekä kuljetuspakkaustestaus. Yrityskaupan myötä Eurofins tuotetestauksen Electrical & Electronics- palvelutarjooma Suomessa laajentuu entisestään, kun asiakkaiden saatavilla ovat sekä Expert Services Oy:n että Grant4Com Oy:n tuotteet ja hyväksyntäpalvelut.

Grant4Com Oy:n testauslaboratoriotoiminnan hankinta on looginen askel liiketoimintamme kasvattamisessa. Hankinnan avulla pystymme tarjoamaan sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme entistä kattavampia sähkölaitteiden testauspalveluja akkreditoituna. Eurofins CPT Finland tulee kehittämään ja investoimaan palveluiden laajentamiseen myös tulevaisuudessa. Pystymme yhteistyössä muun Eurofins-verkoston kanssa tarjoamaan asiakkaillemme testauspalveluja kattavasti. Grant4Com Oy:n asiakkaille avautuu mahdollisuus hyödyntää Eurofins E&E -liiketoimintayksikön tarjoamaa nk. GMA (Global Market Access) palvelua, joka taakaa testaukset ja sertifioinnit laitteelle kuin laitteelle ja maahan kuin maahan”, sanoo Antti Turunen Eurofins CPT Finlandin National Business Line Leader.

Suomessa Eurofins on itsenäinen ja riippumaton kaupallinen laboratorio, joka työllistää yli 600 asiantuntijaa 23 paikkakunnalla. Suomessa Eurofins on kehittänyt palvelukonseptiaan määrätietoisesti, ja myös nyt viimeisimpänä julkistettu sähkölaitteiden testauslaboratoriotoiminnan hankinta on luonnollinen askel myös Eurofins tuotetestaus -liiketoimintamme kehityspolulla.

Eurofins Suomen liiketoiminta on jakautunut seuraavaan neljään toimialaan:
Eurofins Environment Testing - Ympäristö- ja teollisuuslaboratorioverkosto
Eurofins Food and Feed - Elintarvikkeet ja rehut
Eurofins Agro – Viljavuuspalvelu
Eurofins Consumer Product Testing - Tuotetestauksen asiantuntija-, sertifiointi- ja testauspalvelut

 

Lisätietoja:
Antti Turunen, National Business Line Leader, Eurofins Consumer Product Testing Finland, puh. 040 960 2263