JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Ajankohtaista >> Uutiset >> Testaamalla kärkeen - tuotetestaus tuotekehityksen tukena

Testaamalla kärkeen - tuotetestaus tuotekehityksen tukena

Sidebar Image

Tuotekehitysprosessin mittainen tuotetestaus on erottamaton osa laadukasta ja taloudellista tuotekehitystä. Eurofins Expert Services Oy:n ammattilaiset ovat tukenasi koko prosessin ajan, aina suunnittelusta päätöksentekoon ja markkinoille siirtymiseen.

Eurofins Expert Services on tuotetestauksen ja sertifioinnin huippuosaaja. Päivittäin liki 200 ammattilaisten voimin teemme töitä sen eteen, että meillä kaikilla olisi turvallinen elinympäristö. Yrityksemme slogan, Testing for Life, kiteyttää olemassaolomme ytimen.

Toimimme tuotekehityksen tukena kuljetusvälineiden ja koneiden, pakkausten ja tuoteturvallisuuden, rakentamisen sekä sähkölaitteiden ja elektroniikan toimialoilla. Palvelumme tarjoavat tukea koko tuotekehitysprosessin ajalle. 

 

Laaja palveluvalikoima

Ydintehtävämme Eurofins Expert Servicesilla on tukea asiakkaitamme tuotteiden ja palvelujen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Autamme niin tuotteiden kehityksessä, markkinoille viennissä kuin niiden ylläpidossa.

Asiantuntijapalvelut: Tarjoamme asiantuntemustamme tuotekehitykseen liittyvän päätöksentekosi tueksi. Tiedämme, mitä jouheva tuotekehitys vaatii ja siksi ratkaisemme​ haasteesi viivyttelemättä, luottamuksellisesti ja aina tutkittuun tietoon perustuen. Autamme eri vaihtoehtojen arvioinnissa ja parhaan ratkaisun valinnassa.

Sertifiointi ja tuotehyväksyntä: Tähtäsit tuotteesi tai palvelusi kanssa sitten kotimaan tai ulkomaiden markkinoille, varmistamme, että tuotantojärje​stelmäsi, tuotteesi tai palvelusi täyttävät markkinoiden, käyttäjien ja viranomaisten vaatimukset. Tuotekehityksen erityisasiantuntijoina tunnemme niin kotimaiset kuin globaalit markkinat, niiden erityispiirteet sekä samankaltaisuudet. 

Testaus ja tarkastus: Testatun tuotteen takana on kehittäjänkin varmempi seistä. Määritämme niin tuotteiden kuin järjestelmien ominaisuuksia monipuolisissa testausympäristöissämme. Saat tutkittua tietoa mallinnuksen, arvioinnin ja päätöksenteon tueksi silloin, kun sitä tarvitset.

 

Riippumattomalla asiantuntijatuella

Asiantuntijuutemme on tuotteemme ja voimavaramme. Yhtiössämme työskentelee lähes 200 asiantuntijaa valmiina viemään suomalaista tuotekehitystä eteenpäin.

Palvelemme riippumattomasti ja laaja-alaisesti niin yksityisiä yrityksiä kuin julkisen hallinnon organisaatioita. Globaalista taustastamme huolimatta toimimme vahvasti paikallisesti ja haluamme tarjota asiakkaillemme heitä kulloinkin aidosti hyödyttäviä palveluita.

Jotta voimme reagoida ketterästi yhteiskunnallisiin tarpeisiin, vaalimme toimintamme riippumattomuutta. Takaamme johtomme, laitostemme ja henkilöstömme riippumattomuuden huomioimalla jokaisen toimeksiannon kohdalla henkilökohtaiset, taloudelliset, organisatoriset ja toiminnalliset näkökohdat.

Jotta voimme reagoida ketterästi

yhteiskunnallisiin tarpeisiin,

vaalimme toimintamme riippumattomuutta. 

Prosessin joka vaiheessa.

 

Kuten tiedämme, tuotekehitys on jatkuvaa työtä. Se on kiinteä osa yrityksen toimintaa ja siksi myös tuotetestauksen tulisi olla kiinteä suunnitelmallinen osa yrityksen prosesseja. Laadukkain ja kustannustehokkain tapa varmistaa tuotteiden markkinakelpoisuus on hyödyntää tuotetestauksen ja -tarkastuksen asiantuntemusta suunnittelupöydältä lähtien.

 

Miksi tuotetestauksen kumppanuus kannattaa? Varmistamalla tuotteiden vaatimustenmukaisuuden jo tuotekehitysvaiheessa

  • varmistat myös toimivat, turvalliset ja markkinakelpoiset tuotekehityssuunnitelmat jo ennen tuotantovaihetta.
  • saat asiantuntijatukea päätöksentekoon ja investointeihin.
  • vältät turhat viivästykset markkinoille siirtymisessä.

 

Eurofins Expert Services Oy pähkinänkuoressa:

  • Globaalin konsernin suomalainen yhtiö
  • Toimialat: kuljetusvälineet ja koneet, pakkaukset ja tuoteturvallisuus, rakentaminen, sähkölaitteet ja elektroniikka
  • Palvelut: sertifiointi ja tuotehyväksyntä, testaus ja tarkastus, asiantuntijapalvelut
  • Suomessa lähes 200 asiantuntijaa