JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Ajankohtaista >> Uutiset >> Testing for Life - turvallisemman ja terveellisemmän elinympäristön puolesta

Testing for Life - turvallisemman ja terveellisemmän elinympäristön puolesta

Sidebar Image

Me Eurofins Expert Servicesilla autamme asiakkaitamme kehittämään luotettavia ja laadukkaita tuotteita sekä saattamaan ne menestyksekkäästi markkinoille. Toimintamme pohjautuu kolmeen sanaan: Testing for Life. Olemme turvallisemman ja terveellisemmän elämän asialla, mutta mitä se oikeasti tarkoittaa?

Eurofins Expert Services Oy on riippumaton ja puolueeton testaus-, tarkastus- ja sertifiointiorganisaatio.  ​​Tuemme asiakkaitamme tuotteiden ja palvelujen elinkaaren kaikissa vaiheissa auttamalla niin tuotteiden kehityksessä, markkinoille viennissä kuin niiden ylläpidossa.

Turvallisempi ja terveellisempi elinympäristö on saavutettavissa tinkimättömällä, vastuullisella ja jatkuvalla työllä. Myös Eurofins Expert Servicesin työ testauksen, tarkastuksen ja sertifioinnin parissa nojaa tähän ajatukseen:

– Turvallisuus on toimivuutta, riskittömyyttä ja luottamusta. Teemme työtämme, jotta ihmiset voivat luottaa kuluttamiensa tuotteiden, lääkkeiden ja elinympäristönsä turvallisuuteen niiden täyttäessä toimivuuden ja riskittömyyden kriteerit. Yksin Suomessa tätä työtä tekee meillä lähes 20 asiantuntijaa 8 eri labrakokonaisuuden tukemana, summaa Eurofins Expert Servicesin toimitusjohtaja Antti Turunen.

 

Riippumaton asiantuntija on aidosti kaikkien puolella

Yhteiskunnallisen kehityksen tasapuolinen tukeminen edellyttää toimijoilta riippumattomuutta. Eurofins Expert Services palvelee riippumattomasti ja laaja-alaisesti eri toimialojen yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita toimeksiannosta riippumatta. 

– Varmistamme riippumattomuuden huomioimalla henkilökohtaiset, taloudelliset, organisatoriset ja toiminnalliset näkökohdat aina jokaisen toimeksiannon kohdalla. Takaamme ylimmän johdon, kaikkien ilmoitettujen laitosten toiminnan sekä henkilöstömme riippumattomuuden, Turunen summaa.

Vaan miten globaali konserni voi palvella tasapuolisesti alueellista hyvää? Vastaus piilee toimintamallissa:

– Olemme globaali konserni, mutta yhtiömme toimivat paikallisella tasolla. Vahva paikallinen toimitamalli yhdistettynä riippumattomuuteemme antaa meille mahdollisuuden reagoida nopeasti paikallisiin tarpeisiin. Koronaviruspandemian aikana osallistuimme esimerkiksi konkreettisesti talkoisiin turvallisemman ympäristön puolesta sertifioidessamme lääkinnällisiä laitteita ja testatessamme kasvomaskeja.

“Vahva paikallinen toimitamalli yhdistettynä riippumattomuuteemme antaa meille mahdollisuuden reagoida nopeasti paikallisiin tarpeisiin.”

 

Kehitys lähtee asiakkaan tarpeista - miten voimme auttaa sinua?

Testing for life -lauseen viesti kulkee tiiviisti Eurofins Experts Servicesin arjessa. Vuonna 2020 yhtiö otti harppauksia kohti entistä strategiapainotteisempaa toimintaa ja arkea kehitettiin aktiivisesti niin konserni- kuin yhtiötasolla.

Kehitystyö tuotti tulosta: vuoden 2020 asiakastyytyväisyystutkimuksessa Eurofins Experts Servicesin NPS-arvo (Net Promoter Score) oli noussut 52 pisteeseen vuoden takaisesta 29:stä. Vertailuaineiston NPS oli 37.

– 40% asiakkaistamme arvioi toimintamme parantuneen viimeisen vuoden aikana. Olemme iloisia kehityssuunnasta ja aiomme jatkaa myös tällä linjalla, Turunen kertoo.

Yhtiön asiakkaat kuvaavat Eurofins Expert Servicesia luotettavaksi, joustavaksi, asiantuntevaksi, osaavaksi ja laadukkaaksi. Kehittymisen nälkä ei kuitenkaan ole sammunut, vaan yhtiö haluaa palvella asiakkaitaan entistä paremmin perustamalla toimintaansa ennen kaikkea asiakkaiden tarpeisiin:

– Me uskomme tähän kehitykseen ja tähtäämme alamme parhaaseen asiakaskokemukseen juuri asiakaslähtöisyyden kautta. Sen vuoksi laajennamme tulevaisuudessa toimialakenttäämme ja palveluportfoliomme Suomessa, jotta voimme entistä vahvemmin palvella asiakkaitamme heidän erilaisissa tarpeissaan.