JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Ajankohtaista >> Uutiset >> Tiesitkö tämän ilmanvaihtotuotteiden sertifikaateista?

Tiesitkö tämän ilmanvaihtotuotteiden sertifikaateista?

Sidebar Image

Viimeisten voimassa olevien ilmanvaihdon tyyppihyväksyntäpäätösten voimassaolo on päättymässä vuoden 2022 loppuun mennessä. Ilmanvaihdon tuotesertifikaatit tulevat korvaamaan 31.12.2017 päättyneet tyyppihyväksynnät. Tämän jälkeen tuotteen kelpoisuus käyttötarkoitukseensa voidaan osoittaa vapaaehtoisella tuotesertifikaatilla.

Olemme julkaisseet ja julkaisemassa uusia sertifointiperusteita ilmavirran mittauslaitteille, ilmanvaihdon päätelaitteille, äänenvaimentimille, ulkoilman sisäänottolaitteille ja ilmansuodattimille 2022-2023 aikana.

 


Ilmanvaihtotuotteiden sertifikaatit

Tuotesertifiointi edellyttää, että sertifikaatin haltijan vastaa jatkuvasta laadunvalvonnasta ja että valmistajalla on sopimus Eurofins Expert Services Oy:n kanssa laadunvalvonnan varmentamista.
Lue lisää ilmanvaihtotuotteiden sertifikaateista

Ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteiden testaaminen

Tarjoamme suureet testaustilat sekä monipuolisen ja muunneltavan tutkimuslaitteiston, jolla varmistamme mahdollisuuden mittausten tekemiseen eri standardien mukaan. Kun tähän lisätään vielä huippuasiantuntijoidemme ammattitaidon, niin pystymme varmistamaan monipuolisen, nopean ja edullisen asiakaspalvelun.
Tutustu ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteiden testaukseen

 

#eurofins expert services #tyyppihyväksyntä #laadunvalvonta #tuotesertifikaatti #sertifikaatti