JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Ajankohtaista >> Uutiset >> Tiesitkö tämän liikkuvien työkoneiden ja ajoneuvojen testaus- ja asiantuntijapalveluista?

Tiesitkö tämän liikkuvien työkoneiden ja ajoneuvojen testaus- ja asiantuntijapalveluista?

Sidebar Image

 

 

Koneet ja niiden käyttäjät altistuvat erilaisille rasituksille kuten tärinälle, kiihtyvyyksille, voimille, melulle sekä ympäristöolosuhteille. Tuotteiden sekä niiden eri osien ominaisuuksia määrittävät ja ohjaavat viranomaismääräyksien lisäksi loppuasiakkaan vaatimukset. Valmistaja voi toki paljolti määrittää millaisen tuotteen se haluaa markkinoille saattaa.

Tuotteiden ominaisuuksia verrataan tunnettuihin sekä mahdollisiin tuleviin rasituksiin suorituskyvyn, kestävyyden, käytettävyyden ja turvallisuuden näkökulmista.

Palvelemme laaja-alaisesti ajoneuvo-, työkone- ja laitevalmistajia tuotteen elinkaaren eri vaiheissa - tuotekehityksestä kunnossapitoon asiantuntijuuden, tuotehyväksynnän sekä testaamisen ja mittaamisen keinoin.

Olemme johtava testaus- ja asiantuntijapalveluiden tarjoaja liikkuville työkoneille ja ajoneuvoille. Tuotteen elinkaaren vaiheesta riippuen toimimme riippumattomana ja akkreditoituna testauslaboratoriona laitteen sertifioinnissa ja tyyppihyväksynnässä. Toimimme joustavana ja asiantuntevana tuotekehityksen sekä laadun kumppanina, tuottaen lisäarvoa asiakkaillemme siellä missä sitä tarvitaan. Käytössämme on oman laajan palvelutarjontamme lisäksi koko maailmanlaajuinen Eurofins verkosto.

Rungon mekaanisten ominaisuuksien testaaminen hoituu laboratoriossamme Espoossa, altistamme isonkin koneen pakkasolosuhteelle olosuhdehallissamme Vihdissä. Mittaamme laitteen suorituskykyä todellisessa käyttökohteessa asiakkaan tarpeen mukaisesti. Päivitetyllä mittauskalustollamme pystymme mittaamaan useita eri signaaleja samanaikaisesti ja entistä pidempiä ajanjaksoja - siten asiakkaamme saa entistä monipuolisempaa mittauspalvelua.

Palvelumme

Mittauspalvelumme
- Melu
- Jarrut
- Tärinä
- Muut mekaaniset sekä dynaamiset mittaukset
- Suorituskykymittaukset
Testauspalvelumme
- Turvaohjaamot
- Alleajosuojat
- Kiinnitysjärjestelmät
- Staattinen ja dynaaminen testaus materiaaleille, komponenteille sekä osakomponenteille
- Olosuhdetestaus
Asiantuntijapalvelumme
- Mittaus- ja testausjärjestelyiden suunnittelu ja validointi
- Kunto- ja vauriotutkimus
Sertifiointi & tuotehyväksyntä
- ATP-sopimuksen mukaiset testit
- Turvalasit


Klikkaa ja lue lisää

 

#tuotetestaus #asiantuntijapalvelut #työkoneet #ajoneuvot #eurofinsexpertservices