Testaus ja tarkastus >> Kemiallinen analytiikka >> Koostumus- ja puhtausanalyysit

Koostumusanalyysit ja puhtausanalyysit

Sidebar Image

Eurofins Expert Services Oy toteuttaa ja räätälöi analyyseja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Monipuolisten analyysivalmiuksiemme ansiosta pystymme analysoimaan hyvin monentyyppisiä näytteitä. ​

Sopiva analyysitekniikka valitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelumme hyödynnetään mm. tutkimus- ja tuotekehitysprojekteissa, teollisuusprosessien kehityksessä, laadunvalvonnassa sekä tuoteturvallisuuteen liittyvässä analytiikassa.

Koostumus- ja puhtausanalyyseillä varmistetaan materiaalien sopivuus aiottuun käyttöön sekä prosessien ​toimivuus. Prosesseissa käytettävien materiaalien koostumus ja puhtaus vaikuttavat keskeisesti prosessien toimivuuteen. Väärä materiaali tai käytetyn materiaalin epäpuhtaus ovat usein syynä prosessissa ilmenevään yllättävään ongelmaan.

Ota laaja-alainen osaamisemme käyttöön

Eurofinsin laaja asiantuntijaverkosto ja monipuolinen analyyttinen osaaminen antavat hyvät valmiudet erilaisten aineiden ja materiaalien analyyseihin. Osaamisemme laaja-alaisuudesta on hyötyä erityisesti silloin, kun näytteen koostumuksen selvittäminen vaatii useiden erityyppisten analyysien valintaa ja analyysitulosten kokonaisvaltaista käsittelyä.

Näytteet voivat olla peräisin hyvin erilaisista lähteistä

  • Elektroniikkakomponenteista
  • Koneiden ja prosessilaitteiden osista
  • Käyttö- ja kulutustarvikkeista
  • Huonekaluista
  • Vaatteista