Testaus ja tarkastus >> Kemiallinen analytiikka >> Orgaaninen analytiikka

Orgaaninen analytiikka

Sidebar Image

​Eurofins Expert Services toteuttaa ja räätälöi orgaanisia analyyseja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Palvelumme sopivat mm. tutkimus- ja tuotek​ehitykseen, laadunvalvontaan ja kuluttajapalautteiden analysointiin.

​Autamme esimerkiksi tuotannonvalvontaan ja tuoteturvallisuuteen liittyvässä analytiikassa, tuotteiden testaamisessa ennen markkinoille viemistä (tuotevalitusten minimointi), tuotekehitystä tukevassa analytiikassa sekä tuotteista tehtyjen asiakasvalitusten syiden selvittämisessä.

Orgaanisen analytiikan palveluja hyödynnetään tutkimus- ja tuotekehitysprojekteissa esimerkiksi uusien synteesituotteiden rakenteiden karakterisoinnissa, teollisuusprosessien kehityksessä sekä tuoteturvallisuuteen liittyvässä analytiikassa.

Kehittämillämme menetelmillä voimme selvittää tuotteiden käytössä havaittujen ongelmien sekä teollisuuden prosessihäiriöiden syitä. Lisäksi teemme ympäristövalvontaan liittyvää analytiikkaa esim. teollisuudelle ja julkishallinnolle.

Käytössämme ovat yleisimmät kromatografiset, massaspektrometriset ja spektroskooppiset tekniikat (mm. GC-MS, HSGC-MS, LC-MS/(MS), FTIR).